Meer informatie

Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn informatie te lezen!
Mijn naam is Luma. Ik ben 20 jaar oud en inmiddels rij ik ruim 11 jaar paard!In die 11 jaar heb ik onder andere op een stoeterij, als allround medewerker, gewerkt. Hier heb ik onder andere alle jonge paarden beleerd en trainde ik andere paarden voor de verkoop. Daarnaast reed ik paarden voor, voor de verkoop. Ik heb meerdere paarden op Z-niveau getraind. Alsmede heb ik ervaring met het trainen van hengsten.Ook heb ik springpaarden beleerd, en getraind voor de sport en/of verkoop. Waarvan er 1 nu zelfs bij Piet Raijmakers loopt.
Het beleren van paarden vind ik het allerleukst! Ik heb onder andere zelf mijn eigen paarden beleerd.Ik bied mij graag aan om uw paard te beleren, door te rijden of uit te brengen. Het is mogelijk om ook D-ponys of E-ponys te trainen.Ik ben flexibel beschikbaar. Mijn manier van werken? Gericht op het tempo van het paard. Ik kan mezelf omschrijven als een consequente trainer en ruiter.Voor de paarden waar ik mee werk, maak ik een trainingsschema. Dit, zodat de eigenaar op de hoogte blijft van de vooruitgang van de training.
Mocht u interesse hebben of voor het stellen van al uw vragen, kunt u mij een berichtje sturen. Sms’en, whatsappen of bellen kan op mijn nummer: ‪0625030976‬
Alle vragen zijn welkom.Voor meer info over de tarieven graag een berichtje.
Ook is het mogelijk om u paard bij mij op stal in training te zetten. Momenteel is er nog 1 plek vrij!
Binnen een straal van 30 km kom ik op locatie. Daarbuiten vraag ik €0,19 per kilometer.Met vriendelijke groeten,Luma