Meer informatie

Vol trots bieden wij te koop aan: HEIDEPEELS SYDNEY  

Nadat we Sydney 2 jaar gebruikt hebben voor onze eigen fokkerij, is het nu tijd om deze hengst te gaan verkopen. We zijn het aan Sydney en zijn kwaliteit verplicht om de kans te krijgen onder een ruiter of amazone naar het allerhoogste niveau door te stromen.  

Heidepeels Sydney is een 6 jarige hengst met een fantastisch exterieur gecombineerd met 3 basisgangen waar men alleen maar van kan dromen. De hengst loopt op dit moment Z1 dressuur en L springen. In de diverse aanlegtesten heeft Sydney ook altijd hele nette punten gescoord. Zo kreeg hij een 8 voor de stap, een 8 voor de draf, een 9 voor zijn galop, een 9,5 voor het vrij springen en een 8,5 voor het springen onder de man. Een hengst met een gouden karakter, die bewerkbaar en leergierig is.  

Heidepeels Sydney is een hengst waar de sportgenen van af spatten! Dat kan bijna ook niet anders als je bekijkt uit welke bloedlijnen deze hengst komt. Om te beginnen is namelijk zijn vader Equus Raspoetin de hofleverancier van sportponies in de sectie B bij uitstek van de afgelopen jaren. Met een scala aan regionale en nationale titels van zijn kinderen overstijgt deze Raspoetin alle klassementen. Dat Equus Raspoetin deze sportgenen zo goed doorgeeft heeft ook te maken met het feit dat sport via PRESTATIE hengst Hondsrug Raspoetin diep verankerd is. De moederlijn van Sydney is er ook 1 om van te watertanden. Via zijn moeder Heidepeels Rafke (ster) komen we terecht bij de stammoeder van stal Heidepeel, Lilo. Deze kroon merrie heeft een keur aan kinderen en kleinkinderen die het fantastisch doen in de sport. Lilo is een dochter van de merrie Casperhofs Jolly die gelopen heeft op ZZ dressuur en ZZ springen niveau. Ook zitten de sportgenen via de vader van Heidepeels Rafke, Henshof Rafael nogmaals verankerd. Kortom, prestatiebloed bij uitstek.  

Als fokhengst maakt deze Heidepeels Sydney zijn verwachtingen ook meer dan waar. Zijn nakomelingen kenmerken zich door veel ponymodel met krachtige bewegingen, veel bot, postuur en goede karakters. Heidepeels Sydney is als fokhengst inzetbaar bij:  

- Westfalen Reitpony
- Westfalen Welshpony
- NRPS
- NWPCS sectie B  

Stokmaat: 1.43m | geb. 13-05-2013  

Stamboom

Vader Equus Raspoetin
Sport
Vader van vader Hondsrug Raspoetin
Prestatie
v.v.v. Whatton Copper Beech
m.v.v. LLWYNYGOG MAGIC
Moeder van vader Lintelo Clair
v.m.v. Coed Coch Adrian
m.m.v. Roman Cleopatra
Moeder Heidepeels Rafke
ster
Vader van moeder Henshof Rafael
sport
v.v.m. Carmanas Edel Boy
sport
m.v.m. Sweet Lissy
keur, preferent
Moeder van moeder Heidepeels Lilo
keur
v.m.m. Rowols Poko
m.m.m. Casperhofs Jolly
ster, sport