Meer informatie

Met enorm veel spijt, bied ik hierbij mijn 13-jarige dressuurmerrie (geboren 14/04 2006), Griet Van Brandputhof te koop aan.Griet is een rechtstreekse dochter van Whitney Van het Genthof (gereden door Hans Peter Minderhoud & Stefan Van Ingelgem) en heeft een Jazz x Ferro afstamming.
https://www.hippomundo.com/nl/pedigree/performance/333641-griet-van-brandputhof

Het is een grote dame, Griet meet 1,75m en heeft een barokke uitstraling. In het verleden is ze meermaals gestart in Niv 1 en heeft steeds mooie resultaten laten zien (Beker Van Oost-Vlaanderen gewonnen 2015) 

Ik ben op zoek naar een huisje voor haar waar ze enkel nog recreatief bereden zal worden en veel op de wei mag staan.Griet is niet langer geschikt om intensief gewerkt te worden.

Onder het zadel is Griet uitermate braaf, ze wordt ook steeds gereden in een buitenpiste en schrikt noch van vrachtwagens, vliegtuigen, etc…, je ken haar gerust bom-proof noemen.Ik ben ook regelmatig met haar (alleen) gaan buitenwandelen al voelt ze zich soms wel zekerder als er een paardenvriendje bijloopt. 
Aan de hand heeft Griet wel een consequente hand nodig, het is belangrijk om haar duidelijk te laten voelen wat er kan en wat niet.Dit is ook zo in de omgang met andere paarden, Griet heeft in het verleden steeds met andere paarden op de wei gestaan maar zij is wel de dominante. 

Ze is gekend met laden op trailer & camionette, is in orde met haar inspuitingen en is braaf bij de smid, geen stalgebreken.Prijs is bespreekbaar, ze gaat enkel naar een absolute goed huisje waarvan ik weet dat ze zeker ook weidegang gaat krijgen.

Stamboom

Vader Whitney Van Het Genthof
Vader van vader Ferro
v.v.v. Ulft
m.v.v. Brenda
Moeder van vader Princesse
v.m.v. Balzflug
m.m.v. Sargasse De La Basette
Moeder Rokina
Vader van moeder Jazz
v.v.m. Ukase
m.v.m. Vedette
Moeder van moeder Wokina
v.m.m. Fevrier
m.m.m.