Meer informatie

Perceel: ca. 11.500 m2 [daarnaast is ca. 4000 m. weide gratis te gebruiken] 
Woonoppervlakte: ca. 410 m2 
Bouwjaar: 1901: geheel gerenoveerd 
 OVERZICHT 
Een uitzonderlijk object met privacy op een geweldige locatie!  Dit charmante landhuis bevindt zich direct aan een groot natuurmeer met vrij uitzicht op het water. Gelegen in een nationaal park van 4500 ha wordt het perceel omgeven door bossen, heide en vennen. Hier vindt u een zwembad, rustieke terrassen, een verlaagd terras voor de barbecue, een stal voor 4 paarden buitenmanege en weide grenzend aan een natuurmeer [natuurlijke bron] zonder lawaai van recreatie (zoals bijv. motorboten en jetski’s). U heeft directe toegang tot vele kilometers prachtige ruiter- en wandelpaden in bossen en over heide.  Slechts een paar kilometer verderop, grenzend aan een ander meer, bevinden zich twee jachthavens met meer dan 500 ligplaatsen (en toegang tot de rivier de Maas) met gezellige terrassen en restaurants. 
Liefhebbers van paarden, vissen en watersport vinden hier alles om hun liefhebberij te kunnen beoefenen. 
Vlakbij belangrijke ruiterevenementen zoals Equestrian Centre de Peelbergen.
De afstand tot de Duitse grens bedraagt slechts 5 kilometer, Venlo 25 km. De A73,  evenals de vliegvelden Düsseldorf en Weeze,  zijn goed en snel bereikbaar. Landhuis: 

Een privé bospad leidt naar het landhuis.  Het pand is door de eigenaar volledig gerenoveerd zonder het authentieke karakter te verliezen.  Begane grond: woonkamer met authentieke Deens-Noord-Duitse vloer, eetkeuken met kookeiland en fraaie raampartij met schitterend uitzicht (40 m2), kantoor / studeerkamer, luxe badkamer met douche, bad en stoomcabine in marmer design, gastentoilet en ruime bijkeuken.
1e verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers, kleedkamer met vide, 2e badkamer met douche en toilet.

Extern:  Zwembad [10 x 5 meter], gezellig terras voor de barbecue, paardenstal (4 boxen) met zadelkamer, poets/wasruimte, buitenmanege 20 x 40 m, weide en opslagruimte voor machines en gereedschappen. 
Het meer bevindt zich naast de tuin wat als uniek kan worden beschouwd..
Naast het perceel kan een extra weide van ongeveer 4000 meter vrij worden gebruikt.