Meer informatie

Milkyway is een hele lieve, nuchtere ruin van 6 jaar oud (01-01-2014) en 1.44 groot met een Irish sporthorse paspoort. Met zijn cremello kleur is hij een bijzondere verschijning met 2 blauwe ogen en lichte neus. 's Winters kleurt zijn vacht wat witter, in de zomer is deze meer champagne kleurig.
Hij is zomer 2019 opgepakt qua rijden, en heeft dus de tijd gehad om te groeien.

Bij ons heeft hij een brede opleiding gehad, waarin hij mee is geweest naar ponyclub lessen dressuur- en springen. Hier is hij zowel over de weg als met de trailer heen geweest, beide doet hij braaf. Over de weg of het bos gaat gemakkelijk, ook in het donker, en zowel alleen als met andere paarden. Zie het filmpje voor een impressie van zijn braafheid! Ook is hij meegeweest naar een oefendressuur wedstrijd. Dit was geen enkel probleem en deed hij super braaf (zie filmpje)

Qua karakter is hij een vrolijk en vriendelijk paard en weet hij met zijn zachte hinnik altijd wel je aandacht te trekken als je op stal komt. In de kudde is hij eerder wat onderdanig en hij kan bij ons met alle paarden samen. 

Met rijden heeft hij bij ons nog nooit gebokt, gesteigerd, weggerend of andere ongein uitgehaald. Hij is qua tempo over het algemeen rustig, maar niet te beroerd om aan het werk te gaan. Hierdoor denken wij dat hij ook wel geschikt zou zijn voor een wat onzekere ruiter, maar ook in de sport zal hij zeker niet misstaan! Hij heeft bij ons enkele keren gesprongen en doet dit braaf, wel moet hij hierin nog wat meer ervaring in krijgen voor het "echte" werk. 

Milkyway is recent naar de tandarts geweest, geënt, bekapt en ontwormt. Ook is hij in augustus klinisch goedgekeurd. Pony heeft geen gebreken. Hiermee is hij helemaal klaar om iemand heel blij te gaan maken!

Kleinere amazone op de foto's is 1.56m, langere amazone is 1.79mStamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.