Meer informatie

Talentvolle dressuurpony te koop.

Lindenburgs Woodbreeze is een hele knappe ruin van 5 jaar oud en meet 136,5 m. We hebben hem gekocht vlak voordat hij 3 werd en zelf alles geleerd. In november 2017 zijn we rustig met hem begonnen in de B en hij is nu M2 met veel winstpunten. Woody heeft veel talent voor het dressuurwerk, we trainen alvast wat oefeningen voor de Z (in januari mag hij Z starten) en dat pakt hij snel op. Hij is elastisch, makkelijk in de mond, goed voor het been en leert heel snel. Onze dochter heeft vrijwel alle klassen volledig uitgereden tot het max. aantal winstpunten omdat we telkens vanwege zijn leeftijd moesten 'wachten' tot hij oud genoeg was voor de volgende klasse. En ze kwamen vrijwel altijd van wedstrijd thuis met een prijs en hoge punten! Woody is een echte blikvanger op wedstrijden waar de mensen voor blijven stil staan en komen kijken. 
Woody is ieder seizoen indoor en outdoor kringkampioen geweest! Op de Gelderse kampioenschappen is hij vaak 1e reserve geworden. Zijn karakter is eerlijk en grappig en hij is altijd geïnteresseerd in de mensen, pony's en paarden om hem heen.  Nu hij volwassen geworden is, zijn alle oefeningen wel goed bevestigd en heeft hij veel wedstrijdervaring opgedaan. Ook hebben er andere kinderen opgereden, die konden er ook zo op wegrijden. Maar onze dochter is nu helaas te groot aan het worden voor hem en wordt het tijd dat een nieuwe ruiter met Woody gaat stralen in de ring. De nieuwe ruiter zeker veel plezier beleven aan deze goed opgeleide pony en zal vast ook vele prijzen met Woody winnen op de wedstrijden. 
Woody springt ook CL, gaat graag mee op buitenrit en is meegeweest op ponykamp. Hij is braaf bij de smid en op de trailer. Altijd tijdig ontwormt en geënt. Toen wij Woody kochten hebben we hem klinisch laten keuren en hebben we röntgenfoto's laten maken. Daarop is hij goedgekeurd. Overkeuren mag, kosten koper.
Voor vragen en een filmpje graag een whatsapp sturen naar: 06-10940189

Stamboom

Vader Ysselvliedts Velvet Woodbreeze
2e bez
Vader van vader Heniarth Wood-Wind
v.v.v. Lemonhill Top Note
m.v.v.
Moeder van vader Ysselvliedts Velvet Piazza
vl keur
v.m.v. Glansevin Graffiti
m.m.v.
Moeder Samorens Kathy
Vader van moeder Lemonshill Royal Flight
v.v.m. Rotherwood State Occasion
m.v.m.
Moeder van moeder Samorens Kitty
ster
v.m.m. Glansevin Graffiti
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Kringkampioenschappen 2017 CB 1
Gelderse kampioenschappen indoor 2018 CB 4
Kringkampioenschappen outdoor 2018 CL1 1
Kringkampioenschappen indoor 2018 CL2 1
Gelderse Kampioenschappen indoor 2019 CL2 2
Kringkampioenschappen outdoor 2019 CM1 1
kampioen jumping tolboom 2018 CB 1
en nog vele andere eerste plaatsen op regionale spring en dressuurwedstrijden