Meer informatie

Zéér lieve en brave merrie aangeboden voor recreatie en sport. 

Ze is bomproof, heeft al heel wat kilometers bos en strand in de benen, net zo braaf op vreemd terrein als thuis, heel lief met kinderen, geen merriegedrag, zowel bitloos als met bit gereden, kerngezond, lief bij smid en dierenarts, alleen en in 3 tellen te laden, sociaal naar dier en mens. 

Helaas niet erg gezegend als fokmerrie (verwerpt) en zodoende zoek ik voor dit fantastische paard een plaats waar zij kan schitteren als recreatiepaard/familiepaard. 

Door mij met name recreatief gereden (mijn ambities liggen niet in de sport), doet in de bak hartstikke goed haar best maar heeft merkbaar meer plezier in door het bos rijden. 

Buiten zowel alleen als in een groep braaf te rijden; hekken, koeien, hertjes, omgevallen bomen...niets is een probleem. Vlotte rondjes en staprondjes vindt ze beiden even leuk. Na maanden stil staan (wegens dekken) zo een zadel op gooien en het bos in rijden. Wat er ook gebeurt: ze brengt je áltijd veilig thuis. 

Dol op knuffelen, poetsen, aandacht, vlechtjes maken....you name it! Type paard dat het liefst samen met haar baas onder een dekentje op de bank zou kruipen. Vriendin voor het leven. Het gevoelige type dat wel wat terug vraagt voor haar waanzinnige karakter, in de vorm van extra tijd en aandacht. 

Idealiter zoek ik voor haar een plekje aan huis, in ieder geval kleinschalig. 

Prijsklasse C. Prijs is voor het juiste thuis beslist bespreekbaar, maar diamonds are not sold for the price of coal... 

Vragen of een bezichtiging plannen? Schroom niet om contact op te nemen. 

Alle keuringen toegestaan, kosten koper. Staat gestald nabij Alkmaar, Noord Holland. 

Stamboom

Vader Entebbe CA
Vader van vader Thee Desperado
v.v.v. The Minstril
m.v.v. AK Amiri Asmarr
Moeder van vader Shaamisa Mystique
v.m.v. Nabiel
m.m.v. Moon Mystique
Moeder Flaxmans Wardah
Vader van moeder Niyashin
v.v.m. Khaled al Nil
m.v.m. Asra Nahema
Moeder van moeder Princes Last Love
v.m.m. The Egyptian Prince
m.m.m. Gahmeen