Meer informatie

Deze bijzonder brave, zeer sympathieke, nuchtere ruin met zijn geweldige uitstraling meet ongeveer 1.65. Hij is nog niet erg lang onder het zadel en heeft nog geen pas verkeerd gezet. Hij heeft een hele goede werkinstelling en basis meegekregen.

Met zijn 3 correcte gangen is zijn stap is een absolute uitblinker in zijn gangen, ruim en met veel takt kan hij al door zijn lijf heen stappen! De galop is mooi bergop en goed in balans en daardoor heel fijn uit te zitten. Zijn draf is meer dan correct, goed van takt en zeker na meer training uit te bouwen naar meer afdruk! Naast deze fijne gangen is hij erg leuk van karakter. Koel in het hoofd, maar zeker niet lui, hij probeert zijn ruiter echt te begrijpen en zal altijd zijn uiterste best voor je doen. Hij pakt nieuwe dingen als een pasje wijken en schoudervoor moeiteloos op. Deze inzet laat zien dat hij de potentie heeft om een heel fijn rij/sport paard te worden. Hij zou erg goed staan in de dressuur ring, maar ook een sprongetje, gezien zijn fijne galop en goede instelling zou wel eens een passende tak van sport voor hem kunnen zijn!

De amazone op de foto is 1.82 lang en nagenoeg blind. Ze kwam alleen langs om als ruiter hem te rijden voor de advertentie foto's. Zo reed ze hem voor de eerste keer, op voor haar onbekend terrein, zij voelde zich heel vertrouwd met dit paard. Hij keek zowaar meteen met haar mee met de begrenzing van de rijbaan!
Hij kan prima met andere paarden omgaan, en is goed gesocialiseerd. Hij staat netjes stil op de poetsplaats, ook voor langere tijd. Hij is prettig en aanhankelijk in omgang, staat netjes stil met borstelen, wassen en vlechten. Hij zal niet trappen of bijten. Hij is braaf bij de hoefsmid en is netjes geënt en ontwormd. 

Zoek jij een betrouwbaar, zeer correct bewegend paard, met een top instelling en een waar je echt verliefd op kan worden en verder mee kan groeien? Bel dan voor meer informatie, op mail wordt niet gereageerd en bellen is sneller! +31687902618

Dit paard heeft een lichte vorm van cornage, hier ondervindt hij geen enkele hinder van! Keuren door eigen te kiezen arts is toegestaan, keuring op kosten koper.

Stamboom

Vader 4759 Furioso The Bart-17 Tévedés
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder North Star X-95 Durcás
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.