Meer informatie

Wegens overgang naar de paarden is onze prachtige Summer Breeze te koop (originele naam Berkzicht Silvia). Summer is een merrie van 8 jaar oud (27-04-2011) met stokmaat 1.48. Ze is op 4 jarige leeftijd, net zadelmak, bij ons gekomen. 

Summer is door onze dochter opgeleid naar het Z1 dressuur (Z2 startgerechtigd) en L springen. Dressuur heeft de voorkeur voor onze dochter en is daarom niet hoger geklasseerd in het springen maar Summer heeft hier zeker aanleg voor en is erg enthousiast met springen. Gaat ook wekelijks naar het bos en heeft een aantal keer een oefencross meegelopen. Kortom een echte allrounder en een blikvanger zowel in de dressuur als in het springen.

Ze is braaf bij de hoefsmid en op de trailer (ook een paar uur op de trailer is geen probleem). Gaat elke drie kwart jaar naar de tandarts en osteopaat. Uiteraard jaarlijks geënt en ontwormd. 

Summer is een lieve, vrolijke en werkwillige sport pony. Een paar dagen stil staan geeft ze niks om, opstappen en wegrijden zonder problemen. 

Wij staan open voor overname van de zadels (dressuur en spring, elk half jaar gecheckt door de zadelmaker) en beide hoofdstellen welke goed bij haar passen. Dit geldt ook voor de dekens (Bucas, Recuptex en Kentucky showdeken). Summer staat nu op een pensionstal waar ze overdag buiten staat en s’nachts op stal. Ze staat samen met een ruin in de wei. Ze is bij aankoop klinisch gekeurd, nog nooit kreupel en of ziek geweest. Geen stalgebreken. Uiteraard zijn alle keuringen toegestaan voor k.k. 

Wij zoeken een leuke nieuwe enthousiaste ruiter/amazone voor onze lieve stoere pony die nog heel wat in haar mars heeft, gezien de leeftijd en het niveau. Bij serieuze interesse graag telefonisch contact, prijs nader over een te komen.

Stamboom

Vader Oosterbroek Francois
Vader van vader Brandy
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Oosterbroek Felice
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sandy
Vader van moeder Ralph
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kantje's Sandra
v.m.m.
m.m.m.