Meer informatie

Te koop: Rozenlaan’s Daisy

Daisy is een merrie van 15 jaar oud en heeft een stokmaat van 1.54m (E-pony). Haar vader is de hengst Orchard Boginov en moeders-vader is Orchard Limp-Lopper. Ze is een Welsh pony met 1/3 Arabisch bloed.
Daisy is een pony met een mooie uitstraling en is een top pony voor een fanatieke ruiter die haar alle aandacht wil geven. Ze is echt een pony voor de wedstrijdsport, geen pony voor een beginner. Eerder heeft ze Z2 bij de paarden gelopen en ze had de punten om ZZ-licht te starten. Ik heb met haar tot en met het M2 gereden. In de tijd dat ik haar fanatiek heb gereden zijn we een keer reserve kampioen van Noord-Holland geweest en een keer kringkampioen. Verder hebben we altijd goed gescoord op wedstrijden, we kwamen altijd met winstpunten thuis.
Bij de hoefsmid (en met kalkoenen draaien) is ze erg braaf en ook op de trailer en met andere paarden in de trailer. Buitenritten hebben wij nooit met haar gedaan omdat mijn focus op de dressuurtraining lag en omdat ze een alerte pony is.
Springen heb ik heel zelden met haar gedaan, dit vindt ze wel leuk om te doen en ik denk dat als je hier tijd in stopt dat ze dan ook zeker een leuke springpony kan zijn, maar ze heeft zich meer ontwikkeld als dressuurpony.
Daisy heeft 1 keer een veulen gehad, ook deze pony doet het heel leuk in de wedstrijdsport.

Kortom een echte wedstrijdpony waarmee je echt voor de prijzen kan rijden!

Daisy gaat alleen naar een 5 sterren huisje, geen handelaren.
Bij serieuze interesse graag SMS'en naar 0634996422.

Stamboom

Vader Ochard Boginov
Vader van vader Verona's Bo-Gi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Orchard Perestrojka
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ilona
Vader van moeder Orchard Limp-Lopper
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tamara
v.m.m.
m.m.m.