Meer informatie

Elegance is braaf in de omgang, onder het zadel en op vreemd terrein. Ze wordt door de jury vaak geprezen om haar uitstraling. Ze beschikt over een gezonde looplust en de oefeningen t/m het Z zijn zeer goed bevestigd.

Ze heeft zeker de potentie om zich nog verder te ontwikkelen in de sport en ze zou dan ook goed tot haar recht komen bij een jonge ambitieuze ruiter of amazone die de overstap van pony naar paard wil maken. Maar ze is ook zeker geschikt als leerpaard voor een minder ervaren ruiter die naast dressuur rijden ook eens een sprongetje wil maken (dit vindt ze erg leuk) of bijvoorbeeld aan andere leuke activiteiten bij een vereniging wil deelnemen (ponykamp, kür op muziek, shows e.d.).

Elegance is 1.69 en in mei 2019 röntgenologisch goedgekeurd incl. hals en rug. Vorig jaar heeft zij een veulen gehad, zowel de dracht als het veulenen is zonder problemen verlopen.

Elegance is altijd gezond geweest. De huidige eigenaren hebben haar vanaf haar 4e jaar en kennen tevens de fokker. Bij spanning kan Elegance luchtzuigen op haar staldeur. Dit is eenvoudig op te lossen en heeft tot op heden nooit voor belemmeringen gezorgd.

Filmpje: https://www.wevideo.com/view/1404806582

Heeft u interesse in deze fijne merrie of verdere vragen, neem dan contact op met 06-12221399.

Stamboom

Vader Zizi top
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Man in the Moon
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.