Meer informatie

Manne Fan 't Beeckenhof is de naam van deze gitzwarte kanjer (al kan hij op de beelden bruinig lijken is hij dat niet). Hij heeft een hele mooie, niet holle, rug. Manne is super gefokt: Sake x Feitse x Teunis. Zijn familielijn staat vol met predicaten zoals op zijn papier te zien is. bezit van een paspoort met chip, is correct ingeënt.  

Manne is zeer geschikt voor de dressuur. Hij heeft een enorme hals en 3 zeer ruime gangen met veel cadans, balans en ruimte. Hij is totaal vrij van gebreken en in bezit van een zeer recent keuringsrapport waarbij hij goedgekeurd is voor de sport door een erkend paardendierenarts, inclusief bloedafname.  

Onder het zadel loopt hij makkelijk nageeflijk. Wij zijn de tweede eigenaar. Voor het vorige baasje was hij toch wat te groot geworden met zijn enorm barokke postuur en lengte van ca. 170 cm. Ze wil graag nog eens van hem horen en ze schrijft: "Manne is heel lief en aanhankelijk, hij geniet van aandacht en een goede poetsbeurt. Hij heeft potentieel voor de dressuur en is sociaal met andere paarden. Aan de hand is hij erg braaf en hij is van veulen af aan in ons bezit. Reden verkoop: Hij is veel groter geworden dan verwacht."  

Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader Sake
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Feitse
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Teunis
m.m.m.