Meer informatie

****   bij serieus intresse gelieve te bellen  =>> 00316 51411918 ***

Kavello is een aansprekende 4 jarige ruin met veel vermogen.
Een hele aansprekende ruin met een fijne werkinstelling, ook met goede voorhand, veel uitstraling en hij staat voldoende in het rechthoeksmodel. Hij heeft drie goede basisgangen met daarin veel souplesse en lichtvoetigheid. Bij het springen laat hij zien een echte atleet te zijn, en toont hij hele goede reflexen,kracht, techniek en atletisch vermogen.
Onder het zadel zeer licht aan de hulpen. Kortom een verstandige investering voor de toekomst waar je volgend seizoen al direct mee kan gaan shinen.

Hij is als 2,5 jarige gekeurd: clean x-rays
november 2019 klinisch goedgekeurs

paard valt in hogere prijsklasse (20.000- 30.000) 


TOP-TOP-TOP pedigree:  (laatste foto zie je Grandslam vdl de vader van deze Kavello) Vader Grand Slam vdl is een complete hengst met een topinstelling en valt op met zijn techniek, reflexen en vermogen. Grand Slam behaalde met een totaal van 90 punten de hoogste score ooit behaald in een verrichtingsonderzoek en werd overtuigend kampioen. Voor de springonderdelen techniek en reflexen kreeg Grand Slam een 9½ en voor de springonderdelen vermogen, rijdbaarheid & instelling en aanleg als springpaard kreeg hij een 9. Voor de galop en voor de houding & balans kreeg hij een 8.

Grootvader Cardento nam deel aan WK, EK en Olympische Spelen en staat aan de top als springpaardenvererver met nakomelingen als Zacramento, Nice Stephanie en Cafino. Overgrootvader Heartbreaker behoort eveneens tot de top van springpaardenverervers en als derde hengst in de afstamming zien we Mr. Blue, zelf succesvol op het allerhoogste niveau en vader van topspringpaarden als Simon en Zirocco Blue. Als vierde en vijfde in de rij zien we de ‘Hengst van de Eeuw’ Nimmerdor en de prestatie verervende volbloedhengst Erdball xx. Zij zijn verantwoordelijk voor vele sport en fokpaarden zoals Apollo, Just Malone, Goldenbridge, Heartbreaker, Ahorn etc. Overgrootmoeder Wonder A.S. bracht ook de goedgekeurde hengst Dallas VDL, internationaal succesvol onder Jur Vrieling in Grote Prijzen en wereldbekerwedstrijden.

Stamboom

Vader GRAND SLAM VDL
Vader van vader CARDENTO
v.v.v. CAPITOL 1
m.v.v. V. LORD
Moeder van vader WONDER A.S
v.m.v. HEARTBREAKER
m.m.v. SONETTE
Moeder MIRANKA
Vader van moeder BOREAS
v.v.m. JASPER
m.v.m. RUDITH
Moeder van moeder FANTAZY
v.m.m. RANDWIJK
m.m.m. WILMA