Meer informatie

-14 jarige haflinger ruin
-Noran van de Zonnehof.
-Noran is 1.48/49m
-Vader is Nordsee
-Vader van vader Nordtirol
-Vader van Moeder is Winterstein
-Juni 2018 klinisch goed gekeurd
-Noran bokt of steigert nooit maar vindt het bakwerk soms nog wat lastig. Hij kan een echte haflinger zijn! 
Hij kan erg netjes lopen maar moet dit nog wat vaker doen om dit langer vol te houden. Verder is hij super veelzijdig. Hij kan super, dressuur matig recreatief, ik heb western les met hem en een trail wedstrijd gedaan waar we 3e werden. Daarnaast gaan we regelmatig op buitenrit met anderen. Dat doet hij super. 100% bomproof zal ik hem niet geven, maar als hij schrikt springt hij alleen wat opzij. Hij loopt gewoon stoer voorop en is niet snel onder de indruk. Kan ook prima achter een aan rijden. Ik voel me altijd veilig op hem. Alleen buiten durf ik zelf niet dus zou ik eerlijk gezegd niet weten. 
Ik rij Noran boomloos en dit zadel kan tegen meerprijs mee. Daarnaast wordt hij met bit en met sidepull gereden. Hiervoor reed Noran gewoon met veelzijdigheidszadel. Noran hoeft niet met haast weg en gaat alleen weg naar een super plekje.
Noran staat hier 24/7 buiten. Super braaf bij hoefsmid, tandarts, bij ontwormen en inentingen. Eind september nog geënt, bij de hoefsmid geweest en tandarts is afgelopen juli nog geweest.

Stamboom

Vader Nordsee
Vader van vader Nordtirol
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lelly
Vader van moeder Winterstein
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.