Meer informatie

Uracca is de naam van deze ontzettend mooie, prachtig getekende 3 kleuren platenbonte merrie. Uracca wordt hier met het allermeeste plezier gereden door van allerlei ruiters: ze is voor de angstigen hier ook ontzettend fijn, zowel in de omgang, als onder het zadel, in de trailer als in het verkeer.  Loopt toch voorwaarts genoeg en kan goed verzamelen. Kent de stapmolen.  

Ze loopt erg makkelijk nageeflijk en heeft een fijn uit te zitten, rechte stille rug en fijne, ruime gangen.  Staat mooi stil met opzadelen en poetsen bij ons. Ze is een Quarter type met een afstamming van Pure Race Lusit x General Oco Lus. Ze is in bezit van een paspoort met chip en is geënt en ontwormd. Ze is totaal vrij van gebreken.  

Uracca is in bezit van een recent keuringsrapport inclusief bloedafname, van een erkende paardendierenarts uit Nederland. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.  Ze heeft een mooie maat van ca. 159 cm en is 10 jaar oud. Dit is echt een paradepaardje! Moeilijk te vinden: zo een uiterlijk, gezondheid én betrouwbaarheid wat ze hier laat zien, ongelooflijk.  

Wegens overtal is Uracca ’s prijs verlaagd

Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader Pure Race Lusit
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder General Oco Lus
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.