Meer informatie

Oxford’s Champ is een 12-jarige merrie van de bekende hengst Namelus R. Ze is als 8-jarige gemeten op 156,8 als E-pony maar wij schatten haar groter. Ideale (leer)pony/paard voor de overgang van een (kleinere) pony naar een paard/grotere pony. Ik heb zelf heel veel van haar geleerd.

Champ is M springen bij de pony’s en heeft hier meerdere wedstrijden in gewonnen. Bij de paarden is ze bij de vorige amazone L geklasseerd en wordt momenteel (sinds januari ivm leeftijd) door mij uitgebracht in de B, is ook nu startgerechtigd voor het L. Ze springt met veel vermogen. Kijkt altijd mee in het parcours en helpt je waar nodig. Ze is erg voorzichtig. Ook is ze L1 dressuur met winstpunten maar omdat mijn ambitie hier niet ligt is ze hier niet verder in uitgebracht. Verder heeft ze veel oefencrossen gelopen en dit vindt ze heel leuk. Ze is B SGW geklasseerd. In alle disciplines heb ik heel veel prijzen met haar gewonnen.

Champ heeft een superfijn karakter. Wil altijd voor je werken en als jij iets wil doet ze het. Wil de meest enge, kijkerige hindernis voor je springen. Geen gebreken, bokt of steigert niet. Kent de wissels. In 2016 klinisch en röntgenologisch helemaal goedgekeurd. Is altijd gezond geweest. Ze is heel mensengericht en sociaal naar andere paarden toe.

Ze is braaf met wassen, scheren, laden, in het verkeer, bij de hoefsmid en tandarts. Kan zowel alleen als met anderen op buitenrit en zal nooit een loopje met je nemen. Heel verkeersmak, niet kijkerig naar trekkers, motors, vrachtwagens etc.

Ze is echt een allround pony en je kan er alles mee. Ze wordt verkocht omdat ik een groter paard ga zoeken. Voor video’s of meer informatie graag appen naar 0613631881 of bellen (liefst na 19:00) naar 0593-526710.

Stamboom

Vader Namelus R
Preferent
Vader van vader Concorde
Preferent
v.v.v. Voltaire
Preferent
m.v.v. Flyer
Prestatie
Moeder van vader Eamelusiena
Prestatie
v.m.v. Joost
Preferent
m.m.v. Amelusiena
Moeder Verodine Z.G.
Vader van moeder Royal Bravour
v.v.m. G.Ramiro Z
Preferent
m.v.m. Ursula
Ster, preferent, prestatie
Moeder van moeder Nadine
Ster
v.m.m. Lux
m.m.m. Kimludine
Ster, preferent

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Verenigingskampioenschappen Drenthe 2017 L 1
IICH Groningen 2017/2018 L 3
Oktoberconcours Beilen 2018 M 1
IICH Groningen 2018/2019 L 2
Indoor Hartje Drenthe 2019 B 3