Meer informatie

Hierbij bieden wij ons paard Bliksem te koop aan. Wij hebben Bliksem in februari dit jaar gekocht, hij werd aan ons verkocht als een familiepaard. En ondanks zijn jonge leeftijd, bleek het inderdaad een super lief paard te zijn. Hij was echter wel wat aan de dunne kant en zijn conditie was slecht. Iets wat wij gelijk opgepakt hebben en door alle goede zorgen kwam hij goed aan en werd zijn conditie steeds beter. Onze kinderen reden er met plezier op, maar doordat hij zich steeds beter voelde en zijn conditie ook beter werd kwam al snel naar voren dat dit geen paard is voor beginners. Bliksem knarst regelmatig met zijn bit, waarschijnlijk omdat hij nog moet wennen aan het bit, want hij is 2 keer bij de tandarts geweest en hier is niks bijzonders uitgebleken. Hij is ook zeer braaf bij de hoefsmid.

Ondertussen word Bliksem alleen bereden door bijrijders en mijn kinderen knuffelen en poetsen hem vooral, dit is echter niet waarom wij een paard kochten. Vandaar dat wij op zoek gaan naar een nieuwe plekje voor onze Bliksem. Zodat wij een pony kunnen zoeken voor de kinderen, en hun weer lekker kunnen rijden.

Om een lang verhaal kort te maken, Bliksem is een super lieve ruin van 4 jaar. In februari is hij klinisch gekeurd, en hij is ondertussen fijn om op te rijden. Echter is hij niet geschikt voor beginners, en is een zelfverzekerde ruiter wel nodig. Hij is aan ons verkocht als verkeersmak, echter zien wij dit niet zo terug in hem. Wellicht in een andere omgeving en met de juiste ruiter erop wel. Bliksem is een paard vol potentie wat ondertussen super mooi kan lopen, en zijn innerlijk is zo fijn. Hij zet geen stap verkeerd en is zeer lief naar kinderen en blijft rustig stil staan. Wij zijn wel echt op zoek naar een 5 sterren huis en hij hoeft zeker niet snel verkocht te worden. Om filmpjes kunt u altijd even vragen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.