Meer informatie

Een merrie met een erg goede bloedlijn in de internationale springsport. Haar vader, Pino (afstammeling van Heartbreaker x Burggraaf) heeft zeer goede resultaten behaald in het 160cm springen. Pino heeft meerdere afstammeling die zich al hebben bewezen in de (internationale) springsport. Ook een volle broer van deze merrie springt 150cm internationaal. 

De vader van haar moeder Zuidpool (v. Amor) is natuurlijk broemd geworden als vader van het springfenomeen Tinka’s Boy. Deze zoon van Zuidpool was onder Nick Skelton en Thomas Fuchs jarenlang heer en meester van de internationale springsport. Onder Markus Fuchs won hij ondermeer de Wereldbekerfinale springen in Gothenburg, een zilveren individuele- en een zilveren teammedaille op het EK in Hickstead, een zilveren teammedaille op de Olympische Spelen van Sydney en  tijdens de Wereldbekerfinale in Sydney werd hij tweede. Daarnaast won Tinka’s Boy de Grote Prijzen van Jardy, Londen, Ascona, Lipsia, Bordeaux, Jerez de la Frontera, Dublin, Berlijn en niet te vergeten de Grote Prijs van Aken.

De merrie is voorheen ingezet als draagmerrie en heeft een aantal veulens gehad. Ze is super braaf op de trailer en in omgang. Geen enkele stalgebreken en ze kan zowel alleen als in groepsverband op de wei staan. Ze is recent nog naar de tandarts + hoefsmid geweest. We hebben haar net zadelmak gemaakt en er nu een keer of 3 opgezeten. Dit pakt ze goed en enorm braaf op maar ze moet nog wel verder doorgereden worden. Super leuke merrie voor een handige ruiter die nog een mooie (spring)toekomst tegemoet gaat. Merrie kan erg goed losspringen en heeft nooit iets te lijden gehad. Gaat alleen weg naar een goed tehuis! 

Stamboom

Vader Pino
Vader van vader Heartbreaker
v.v.v. Nimmerdor
m.v.v. Bacarole
Moeder van vader Grafin
v.m.v. Burggraaf
m.m.v. Ramona
Moeder Wesma
Vader van moeder Zuidpool
v.v.m. Amor
m.v.m. Olga
Moeder van moeder Esma
v.m.m. Satteliet
m.m.m. Zila