Meer informatie

Graag de hele beschrijving lezen! 😁

Foto 1 & 2 Hengstveulen van 13-4-19. Guardian S uit een sport / prok merrie van Citango. Guardians staan bekend om hun fantastische karakter onder het zadel! Super stoer veulen, langgelijnd en een mooi front! Makkelijk schakelen, met een goed achterbeen. Ontwormd, gechipt en kent de smid. Moeder is WFFS VRIJ!! €5000,- bespreekbaar bij een goed huis.

Foto 3 & 4
Ontzettend mooi en aansprekend hengstveulen van Jarville uit een Houston merrie. Daarachter een keurmerrie van Havel. Geboren op 24 mei. Jarville is verkocht naar de Franse ruiter Alexandre Ayache, en presteert daar subliem! Ook dit veulen is gechipt en ontwormd, en ook bekend met de smid. Zeer veel uitstraling en erg lief. Mooi dressuurmodel en goede beweging, mooi halsje erop en veel tritt in de benen! Moeder is WFFS VRIJ!! Vraagprijs €4500

Foto 5 & 6
Mooi en ontzettend lief! Dat is deze hengst van Heathrow uit een stb-ext/d-oc merrie van L'esprit. Geboren op 18 maart, donkere vos. Goed bewegen, langgelijnd met een mooi front. Groot veulen! Beweegt goed, zou een perfecte allrounder kunnen worden. Merrie komt ook uit een allround lijn. Gechipt, geënt, ontwormd en netjes bekapt. Vraagprijs is €4500 LET OP: het laatste veulen staat al in de opfok. Wij zien hem het liefste daar ook blijven, omdat hij daar goed op zijn plek is en er erg goed voor hem wordt gezorgd!

✨ Alle veulens zijn halster mak, en gewend om vervoerd te worden in de trailer. Ze komen dagelijks in handen! ✨ Heb je nog vragen of wil je eens komen kijken? Aarzel dan niet en stuur gerust een berichtje.

Stamboom

Vader ZIE OMSCHRIJVING
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.