Meer informatie

Met onwijs veel pijn in mijn hart ben ik opzoek naar een 5* huisje voor mijn lieve maatje. 

Het gaat hier om een 8 jarige Arabier x nrps D/E pony van 1,48/1,49. Voskleurig met 4 witte benen en een witte bles. 

Hij loopt momenteel L en vind het onwijs leuk om voor je te werken. Moet nog veel leren, maar is heel leergierig en pikt alles heel snel op. Wel heeft hij een ervaren ruiter nodig, omdat hij nog wat onzeker kan zijn en heeft daarom iemand nodig die hem het vertrouwen geeft en weet wat hij/zij doet! Hij vind het niet erg om lekker door de bak te hobbelen, maar ik merk aan hem dat hij zich snel gaat vervelen als hij niet aan het werk gezet word. 

Buiten het rijden om is het ook echt een schat van een dier met een hart van goud. Is onwijs mak en ik vertrouw hem 100%. Is sociaal naar andere paarden en staat vaak zomers in een kudde op de wei en dat gaat erg goed! Houdt van knuffelen, aandacht, poetsen als hij maar ze stalletje uit is vind hij het allemaal best en geniet hij enorm.

Buiten ritjes maken, vakanties, bosritjes alles is mogelijk. Hij word vaak alleen wel over enthousiast en kan dan erg sterk en hard gaan dat zelfs ik als volwassenen hem niet kan houden. Hij zal nooit gemeen bokken en/of stijgeren, maar is ondanks dat alsnog geen geschikte pony voor de beginnende/ onervaren ruiter!! 

Met wedstrijden is hij ook erg braaf. Zowel op eigen terrein als op ander terrein doet hij alles voor je. Wat ik al eerder vermelde in dit bericht is het een onzekere pony, maar als hij een ruitertje heeft die volledig voor hem gaat, alle liefde en aandacht geeft die hij nodig heeft doet hij alles voor je en word zijn onzekerheid stukken minder en merk je daar ook niks van! Echt een pony om onwijs van te genieten. 

Ik ben opzoek naar een vast plekje voor hem en gaat zeker NIET weg naar de 1e de beste. Handelaren en maneges hoeven NIET te reageren. Graag deel ik wat meer informatie en vragen voordat we een afspraak inplannen. Ik vind een klik namelijk erg belangrijk en ook wie er komt kijken dit wil ik niet zomaar na iedere reactie laten gebeuren! 

Keuren is mogelijk, alleen zijn de kosten voor de koper. 
Prijs is op aanvraag. Hier veranderd niks aan!

Mailen is mogelijk naar: demyyy_1997@hotmail.com
Bellen/sms/whatsapp is mogelijk naar: 0643712444

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.