Meer informatie

Voor de juiste match een lieve ruin te koop aangeboden:

Fantastisch paard zoekt liefdevolle eigenaar! Voor Vanc, mijn 7-jarige KWPN ruin, ben ik op zoek naar een fijne plek. Ik heb hem vanaf dat hij 8mnd was dus zijn hele achtergrond is bekent en altijd aan huis gestaan. Hij is getraind volgens de methode van Chris Irwin, hij reageert hier onwijs goed op! Het is een super lief paard en gek op kinderen. Op buitenrit laat hij zich van zijn beste kant zien, omdat hij nog kort onder het zadel is neem ik wel altijd een ander paard mee! Hij is nu 5 maanden onder het zadel en daarom nog wel een uitdaging! Wel een makkelijk paard onder het zadel maar een tikkeltje onzeker.  Door tijdgebrek niet eerder beleerd.  Hij is beleerd op een ponyclub en ook al mee geweest op ponykamp. Loopt nu ook mee in de lessen op de ponyclub. Het is een echte allrounder, ook gek op een sprongetje.

Op de trailer ook braaf, hij is alleen gewend om met ze 2en op de trailer te staan. Hij staat sinds 7 maanden dag en nacht buiten in de kudde met schuilstal, het is een heel sociaal dier die niet graag alleen staat. Heeft hiervoor altijd 's nachts op stal gestaan.

De combinatie van mij en Vanc is helaas niet de goede combinatie, we worden er beide niet gelukkig van en dan moet je eerlijk zijn naar je paard! Om deze reden bied ik hem aan.

Alleen serieuze reacties via mail of telefoon.

Stamboom

Vader Cachet L
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vivaldo
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.