Meer informatie

Super mooie schoolmaster te koop.

Dolce Gusto is een 11-jarige ruin met veel uitstraling, body en een geweldig betrouwbaar karakter.  Wij hebben hem als 4-jarige aangekocht en zelf opgeleid tot het niveau waar hij nu op loopt. Zijn hele sportgeschiedenis is dus bij ons bekend. We hebben hem rustig opgeleid en hem de tijd gegeven om volledig uit te groeien. Hij heeft dan ook een blessurevrije sportcarrière. 

Dolce Gusto is momenteel ZZL geklasseerd met de punten voor het ZZ-zwaar. In de training is die PSG klaar. De laatste wedstrijd haalde hij nog een mooie 70,14% score. Hij heeft dan ook succesvolle jaren achter de rug. In alle klassen op de regiokampioenschappen vrijwel altijd een top 5 plaatsing (waarbij in 2016 Gelders kampioen) en elk jaar heeft hij zichzelf op het NK mogen presenteren.

Ook hier behaalde hij mooie resultaten! (Top 10 plaatsingen) Naast dat Gusto goed presteert in de dressuurring is hij ook een fantastische springer. Hij is hierbij L geklasseerd (1.10 m). Dit is door interesse van de amazone niet verder opgepakt.

Gusto is zeer recent geheel goedgekeurd incl. rug en nek. 

De reden dat wij Gusto helaas moeten verkopen in jonge aanwas en tijdgebrek

Gusto springt uit door zijn geweldige koele en eerlijke karakter. Iedereen kan op hem wegrijden. Dus kortom; Zoek jij een paard met een eerlijk karakter waarmee je zo de subtop kan instromen? Dan is dit je kans.

Dolce Gusto valt in de hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader Jumpy des Fonteines
Vader van vader Jus des Pommes
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Melody Roos
Vader van moeder Haarlem
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.