Meer informatie

Ben jij een (semi)professional, of heb je een uit de hand gelopen hobby?

Of ben je iemand die gewoon een echt fijne plek zoekt voor jouw paard èn jouzelf?

Ik weet hoe lastig het is om een geschikte plek te vinden waar jij zelf in alle vrijheid je eigen ding kunt doen, waar je niet in de rij hoeft te staan, waar het gezellig is, waar je alles voor handen hebt, waar je niet alle verantwoordelijkheid draagt of deze uit handen kunt geven (en waar je ook echt op kunt vertrouwen), de paarden goed te eten krijgen, waar geen naaldhakken cultuur heerst, maar waar het gewoon gaat om de paarden en de sport.

Voor de (semi)professional:
Ik heb meerdere stallen beschikbaar, misschien wel voor jou. Van alles is mogelijk, van volpension tot half pension (bij afname van meerdere boxen), alles is bespreekbaar. Het belangrijkste voor mij is dat het 'klikt'. Ik run hier namelijk ook mijn eigen bedrijf Equinova, een trainingsstal. Ik geef lessen, train paarden van mijzelf en voor anderen, bied topleasepaarden aan en we hebben een onwijs leuk klein team.

Toch heb ik eigenlijk meer ruimte dan ik gebruik, dit maakt dat onze prachtige ruime binnenbaan soms gewoon de hele dag niet wordt gebruikt en dit is toch wel echt heel zonde. Daarom heb ik ervoor gekozen om te kijken of ik de ideale match kan vinden om iemand met meerdere paarden -professioneel of hobbymatig- een superfijne plek te bieden.
Eventueel zou het in de toekomst zelfs mogelijk zijn om een appartement bij te huren, zo zou het, naast de paarden, ook jouw thuis kunnen zijn.

Alles is bespreekbaar, zoals ook het geven van instructie, verkoop van paarden, aantal boxen ed.
Prijs vanaf 125€ per stal.

Voor de particulier:
De paarden staan hier in volpension, wat wil zeggen dat alles wordt gedaan, zelfs 7 dagen per week. De paarden staan op nr 1 en komen dan ook iedere dag buiten. Ze krijgen goed te eten en je kunt altijd terecht. We hebben een heel erg leuk hecht team en een echte topsfeer! 

Het geven van training en instructie met respect voor het paard is mijn passie, met het oplossen van problemen als mijn specialiteit. Mocht je dus ergens hulp bij kunnen gebruiken, dan ben je aan het juiste adres!

Op iedere stal help je wel eens mee, bij ons werkt dat net even anders. Dit maakt dat we heel gunstige tarieven kunnen bieden wanneer je mee helpt, namelijk al vanaf 250€/ maand. (Dit is zeker niet verplicht, je kunt ook gewoon genieten van de luxe). Ik vertel je er graag meer over.

Alles is bespreekbaar, aarzel dus niet contact op te nemen met 'lastige' vragen.

Nog even de faciliteiten op een rijtje:
* 22x50m binnenbaan met grote lichtstraat en geïsoleerd dak.
* 25x65m buitenbaan3 longeer/ loswerk-paddocks van 15x15m
* 20 stallen van 3x3m
* 5-paards molen
* verschillende weiden voorzien van automatische drinkbakken
* meerdere paddocks waar de paarden in de wintermaanden in staan, voorzien van drinkbakken en slowfeeders
* wasplaats voorzien van warm en koud water vrij te gebruiken
* poetsplaatsen
* keurige kantine/ keukentje/ toiletten
* zadelkamer
* parkeerplaatsen

Ben jij diegene met wie ik deze mooie plek wil delen?

Hartelijke groet, 

Nicky Star
Equinova
n.star@equinova.nl
+31624560700