Meer informatie

Hele lieve en getalenteerde vierjarige merrie aangeboden.

Lady Ekwador is het tweede veulen dat we fokten uit onze Evita-Gonda sport(dr)- en ster, die zelf momenteel succesvol is in de Lichte Tour en wordt voorbereid op een overstap naar de Zware Tour). (Bekijk haar volledige pedigree hier: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2026595/lady-ekwador)  Deze knappe dame is net een klein beetje aan het werk. De amazone die op de filmpjes rijdt is zelf 1.77m. Op de filmpjes loopt ze voor de eerste en de tweede keer buiten. Inmiddels wordt ze ook los gereden Het derde filmpje in de binnenbaan is het meest recente filmpje. Lady wordt bij ons in alle rust verder opgeleid. Vertrouwen en geduld staan bij ons voorop in de opleiding en Lady en we nemen dan ook alle tijd.

Op onze site kun je hier  - https://www.stalpantarhei.nl/verkoop/ - nog meer informatie vinden over de moeder (Evita Gonda) en halfbroer (King Clooney (v. George Clooney)) van Lady Ekwador

Lady Ekwador heeft een ontzettend lief en stabiel karakter en is enorm meewerkend. Echt een paard voor een ambitieuze ruiter of amazone voor de toekomst! We hebben haar begin van afgelopen zomer uit de opfok naar huis gehaald zodat ze lekker dagelijks in handen is geweest en eind van het jaar zijn we rustig aan begonnen met wat longeren en een keer een zadel erop. 
Lady Ekwador vindt werkelijk alles prima en is superlief in het werk. 

Stamboom

Vader H-Ekwador
Vader van vader Heraldik xx
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Enigma
v.m.v. Corofino I
m.m.v.
Moeder Evita-Gonda
sport(dr) ster 2009 Vos 1.70m PSG/Inter I
Vader van moeder Johnson
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.