Meer informatie

Prachtige Quarter Horse merrie uit combinatie Blacks miss Beau x Third hot Steps. Geboren op 11-06-2018. Ontwikkelt zich tot een fors paard met prachtige gangen. Groeit op in groep met ander veulen, en oudere paarden. Is prima gesocialiseerd, goed in de hand. Wordt regelmatig bekapt en ontwormd. Panel 5 test N/N en DNA getest AQHA Stamboek, futurity gerechtigd, NL paspoort en gechipt. Ik ben net begonnen met grondwerk.
Ze is nog niet afgespeend en dat is goed te zien. Ze ontwikkelt zich tot een machtig mooi en stevig paard. Loopt 24/7 op het land samen met andere paarden van diverse leeftijden

Third Hot Step is een directe nakomeling van “Three Time World Champion & Four Time Congress Champion” One Hot Krymsun en “meervoudig Europees Kampioen en AQHA Champion” Classy Pattie Step. Third Hot Step is in 2011 succesvol uitgebracht in de Halter-discipline met de volgende resultaten: * Q11 Champion Halter Amateur Stallions Three and Over * Q11 en DQHA -NRW Futurity Champion Three Year Old Stallions * 9 AQHA Shows, 9 overwinningen Open/Amateur * 7 x Grand Champion * 2 x Reserve Champion In 2014 werd Third Hot Step Reserve Champion in de klasse Maturity Western Pleasure tijdens de Q14 te Aken. Nakomelingen van Third Hot Step zijn Futurity startgerechtigd bij zowel de NQHA en de DQHA en kunnen ingeschreven worden in het Incentive Fund.

Stamboom

Vader third hot step
Vader van vader one hot krymsun
v.v.v. invitation only
m.v.v. krymsun jet set
Moeder van vader classy patty step
v.m.v. steps big
m.m.v. patty sue
Moeder blacks miss beau
Vader van moeder cona beau
v.v.m. conalynx
m.v.m. zona lisa
Moeder van moeder miss peps san
v.m.m. peps mr doc
m.m.m. miss rock san