Meer informatie

Pony met spring ervaring op top niveau. Voor juiste plek te koop. 

Vlotte merrie met super springtechniek mag met een nieuwe ruiter opnieuw gaan schitteren op wedstrijd.

Ze is 1,40 hoog en is 1,20 uitgebracht. Op dit moment is ze dragend van haar 4e veulen. Dit veulen is er naar wens bij te koop. Ze 
s uitgerekend op 4 juni. Dus nog tijd om een band op te bouwen. Laat zich goed rijden als ze een veulen heeft mits veulen achterblijft in een kudde met andere paarden. 

Devaney heeft ruime gangen en kan zowel meedraaien met paarden als pony afstanden. Ze springt graag maar heeft ook een dressuurmatige basis (uitgebracht in het L1). Ze is goed verkeers en trailermak, ze kan ook rustig op de wagen wachten. Ze is ook meegeweest naar cverwaross wedstrijden. Kortom een pony met veel mogelijkheden waar tevens een veulen in zit waar ik grote verwachtingen van heb.

1e veulen is een ggk dekhengst in polen geworden, 2e veulen is net verkocht voor de mensport en doet dit tot nu toe super. 3e veulen is van 2019 en is naar een springstal verkocht voor hun dochter. Nu is ze dragend van cassanova du bois. Devaney zelf heeft tevens de bijzondere smokey black kleur waardoor zij ook palomino of valk veulens kan geven.

ze wordt verkocht met veulen teruggave voor 8500 euro, vaste prijs.
met veulen erbij is haar prijs 10.000 euro, het veulen krijgt 100% een apart kleurtje en van beide kanten sport genen. Alle veulens toonde tot nog toe veel springvermogen te hebben, ook als zij van een dressuurhengst afstammen.

foto 4 en 5 is haar 1e nakomeling, een dunalino v. Djamaï du bois.

foto 6 en 7 is haar 2e nakomeling, net beleerd voor de wagen

Stamboom

Vader Don cremello du bois
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Debora
Ster
Vader van moeder Jasper
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.