Meer informatie

Giroux
Afstamming: Rhodium x Krack C x Zandigo
Stokmaat: 1.67
Leeftijd: 8
Geslacht: merrie

Giroux is een merrie met fijn correct gangwerk. Opvallend is haar “veertje” in haar drafwerk waar ze je een een heel fijn gevoel van kan geven onder het zadel.

In het verleden heeft Giroux M1 gelopen met winst. Daarnaast is ze het een bijzondere verschijning in de cross. Door haar dappere karakter springt ze alles en doet ze wat je aan haar vraagt. Echt een merrie met de instelling om tot het gaatje te gaan. Recent heeft ze meegelopen met de Horse Food talentendag waarbij ze met een glansrijk rapport naar huis ging.

Voor Giroux zoeken wij een eigenaar die met haar aan de slag wil en Giroux in haar waarde houdt. Ze is geen paard om 7 dagen dressuurmatig aan de gang mee te kunnen gaan. De afstemming tussen springen, buitenrijden en dressuurmatige trainingen is voor haar de perfecte balans. Je moet zelf een geduldig persoon zijn die accepteert wanneer ze iets lastig vind.

Met die basis heb je aan Giroux een GOUD paard. Giroux staat op dit moment in een kudde van 6 paarden. Ze is braaf op stal en in omgang en heeft geen stalgebreken. Gaat graag wanneer het weer het toelaat naar buiten en is niet vies van een regenbui. Ook is ze braaf op de trailer en bij de hoefsmid.

Röntgenologisch en klinisch (inclusief rug en hals) goedgekeurd. Wij zoeken voor onze lieve merrie een huis waarbij wij haar met een gerust hart kunnen achterlaten. Daarbij is het voor ons belangrijk dat het gevoel goed is

Stamboom

Vader Rhodium
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Krack C
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Zandigo
m.m.m.