Meer informatie

Te koop: goed ontwikkeld chique hengstveulen met gouden karakter,

Otello beschikt over een super papier met drie preferente hengsten op rij in zijn afstamming, daarnaast heeft hij zeer veel genetisch vermogen, beweegt en changeert hij zeer gemakkelijk. Hij is geboren op: 7 juni 2019

De vader is niemand minder dan de preferente hengst Harley. Harley was met Jessica Kürten zeer succesvol op internationaal niveau. Hij was 2e in de Grote Prijs van Sainte Cecile en 3e in de Grote Prijs van Neurenberg en won internationale rubrieken in La Coruña, Aalst en Outdoor Gelderland. In Den Bosch won hij op overtuigende manier de VHO trofee. Harley ontving van het KWPN het predicaat Preferent en van het NRPS kreeg hij het predicaat Prestatie-Fok, beide vanwege de opvallende prestaties van zijn nakomelingen in de sport. Harley heeft meerdere goedgekeurde zonen, afgelopen jaar werden drie zonen goedgekeurd voor het KWPN; Jenssen VDL en Justice HL werden ex-aequo kampioen van het verrichtingsonderzoek in het voorjaar en Jubel ES was de verrichtingskampioen van het najaarsonderzoek. Ook op de merriekeuringen was er succes voor Harley VDL. Het absolute hoogtepunt was Kalimero D, die de kampioenstitel op de Nationale Merriekeuring in de wacht sleepte.

Moeders vader (de preferente) Indoctro behoort tot de top der fokhengsten. Zijn nakomelingen presteren met succes op het allerhoogste niveau en al meerdere nakomelingen namen deel aan de Olympische Spelen. Indoctro is tevens vader van vele keur, preferente en prestatie merries die zich bewijzen door hun presterende nakomelingen. Daarnaast heeft Indoctro vele goedgekeurde zonen.

Zijn moeder Joella komt uit een stam met succesvolle springpaarden. Ze is onlangs op de thuiskeuring van het KWPN vlot STER geworden voor haar exterieur en zal binnenkort een IBOP afleggen. Ze is een halfzus van Isa Tella (v. Etoulon), die momenteel zeer succesvol door Albert Zoer wordt uitgebracht in het Z springen. Daarnaast sprong zij al succesvol in diverse jonge paarden competities en op Jumping Amsterdam (zie foto 3). Grootmoeder Altella, heeft een aantal veulens gehad en springt nu succesvol in Italie.

Uit deze stam komen hengsten en merries met fijne karakters en zeer werkwillige springpaarden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Stamboom

Vader Harley
Preferent
Vader van vader Heartbreaker
Preferent
v.v.v. Nimmerdor
Preferent
m.v.v. Bacarole
Ster
Moeder van vader Larthago
Preferent, prestatie, sport
v.m.v. Carthago
m.m.v. Daisy
Moeder Joella
Vader van moeder Indoctro
Preferent
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Vanessa VII
Moeder van moeder Altella
v.m.m. Numero Uno
Preferent
m.m.m. Hestella
Ster