Meer informatie

In opdracht te koop: 
IN TOP CONDITIE zijnde, aansprekende donkerbruine allround merrie: dressuur intermediair 1 en springen 1,10 geklasseerd! Werkwillig en leergierig paard, goed aan de hulpen, makkelijk te rijden en past zich aan aan haar ruiter. Kan net zo makkelijk op trens als stang en trens. Amazone rijdt doorgaans veelal op trens.  Ook makkelijk met laden en vervoeren, goed bij de smid, braaf en lief in de omgang. Opzadelen iets nijdig op aantrekken singel. Goed op vreemd terrein, ze heeft veel ervaring! Een paard met de juiste instelling en dat -wanneer je eenmaal een team bent -  voor je door het vuur gaat! 

Bowien-Rhodima is als 2,5j gekocht bij de fokker en altijd bij de huidige amazone geweest. Zij heeft Bo ook opgeleid. Verkoop gaat aan het hart, maar ze kan haar zelf niet blijven aanhouden.  

Goede röntgen (alles 1 en 2) 30-11-2018 voorhanden.Klein schoonheidsfoutje: Heeft twee jaar terug een tik gehad in de wei, waarvan een vleeswond en litteken zichtbaar is. Onderliggend botweefsel is onbeschadigd (röntgen nov. 2018). Ze is er niet kreupel op geweest en heeft verder ook nooit blessures o.i.d. gehad.  

Bowien heeft geen stal- of gedragsproblemen bij haar eigenaresse / amazone.  

Kans om een gezond lichte tourpaard over te nemen tegen een faire prijs,  maar goed adres is belangrijk!  Vp 20-22

Stamboom

Vader Rhodium
Vader van vader Osmium
v.v.v. Ferro
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder El Rosso
v.v.m. Notaris
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.