Meer informatie

Te koop:
10 jarige opvallende, makkelijk te rijden merrie van Vaillant. Ze is M1 dressuur, L springen en L eventing geklasseerd met winst.
Ze is al 6 jaar in mijn bezit, ik heb haar zelf zadelmak gemaakt en verder uitgebracht in de sport. Echter ligt mijn ambitie niet bij het hoger komen in de sport, maar bij het zadelmak maken en doorrijden van jonge paarden. Helaas heb ik hierom de keuze gemaakt om deze merrie te verkopen, zij kan namelijk nog iemand heel blij maken!

Ze is erg braaf, en daardoor geschikt voor een beginnende ruiter of voor de overgang van pony naar paard. Ze denkt mee in het parcour, zowel springen als eventing, en beleefd er veel lol in! Dat haar ook geschikt maakt voor een ambitieuze ruiter die hoger in de sport wil komen. Ook is zij makkelijk te rijden in de dressuur. Op vreemd terrein is ze net zo makkelijk als thuis, in haar leven heeft ze al veel dingen gezien. Van weekendjes op een andere stal, tot meerdere dagen in de week op pad, van strand tot bos en heel veel verschillende rijhallen. Niks is voor haar een probleem.
Ze heeft geen stalgebreken of andere kreupelheden gehad in de jaren bij mij.

Filmpjes kan ik sturen via whatsapp.
Prijs op aanvraag.

Alle keuringen toegestaan, kosten koper.
Te bereiken via mail of telefoon: 0629365743. Bij geen gehoor, stuur gerust een appje of mailtje. Soms ben ik door werk minder makkelijk te bereiken via de telefoon.

Stamboom

Vader Vaillant
Vader van vader For Pleasure
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Gigantin
Moeder van vader Inella
v.m.v. Nimmerdor
m.m.v. Cella
Moeder Triumph Vina
Vader van moeder Kroongraaf
v.v.m. Burggraaf
m.v.m. Rianne
Moeder van moeder Cevina
v.m.m. Elan XX
m.m.m. Pegina