Meer informatie

Oakley v/h Ringhof, een chique hengstveulen van Expression uit een prestatie merrie (Oscar x Darlington). Deze mooie combinatie van top dressuurgenen en prestatie beloven een mooie toekomst in de hogere sport.
“Oakley” heeft 3 uitstekende gangen en een zeer aansprekend exterieur. Hij beweegt met veel veerkracht en expressie. Dit kwaliteitsvol veulen zal snel schitteren in de hogere dressuurklassen.  
De moeder “Warrant Utopia” is een IBOP, Keur, Dressuur prestatie merrie. De moederlijn vertoont vele predicaten en beloftevolle paarden in de sport. Moeders zus heeft een goedgekeurde KWPN hengst mn. “Gotcha Utopia” (v. Ziësto x Uphill).  
De hengst is de KWPN / Oldenburg hengst “Expression” (Vivaldi x Vincent). Welgekend voor zijn grote kwaliteiten op het hoogste niveau met Diederik van Silfhout. Expression staat bekend voor zijn eerlijk en betrouwbaar karakter, zijn superieure gangen en zijn wil om te presteren. De nakomelingen bewijzen dat hij deze karaktereigenschappen vererft. (Jack sparrow, Knock out)

Stamboom

Vader EXPRESSION
GP drs., ggk KWPN/OLDBG
Vader van vader VIVALDI
PSG/Inter I
v.v.v. KRACK C
GP drs.
m.v.v. RENATE UTOPIA
Moeder van vader MELODY
Z1 drs
v.m.v. VINCENT
GP drs.
m.m.v. GANULDA
Moeder WARRANT UTOPIA
Z2 drs.
Vader van moeder OSCAR
PSG/Inter I
v.v.m. WOFGANG
m.v.m. BERANIA
Moeder van moeder ROYALTY UTOPIA
Z2 drs.
v.m.m. DARLINGTON
m.m.m. KRONIEK UTOPIA