Meer informatie

Te koop!!!!!

Te koop talentvolle en sjieke 5 jarige ruin van 168. Deze mooie vos ruin is een paard met veel kwaliteiten. Jeopardy heeft een zeer ruime stap met veel lichaamsgebruik. Tijdens de Pavo cup werd deze beoordeeld met een mooie  8,5. In de draf heeft hij veel tact en laat dan veel van zijn kwaliteiten zien. Ook heeft hij veel kracht en schwung in de draf. De galop heeft veel balans en kracht. De galop spreekt door de kracht en fijne sprong. Het is een paard met drie goede gangen, hij beschikt over veel ruimte in alle gangen.
Jeopardy zijn moeder (jolika) Gaf al veel sportpaarden. Jolika de elite, preferent, prestatie, sport(dressuur), prok  merrie van rossini x afrikaner, zetten al vele fijne dressuur paarden op de wereld.
Het is een paard met wedstrijd ervaring en is braaf op de trailer.Hij wordt succesvol  uitgebracht in klasse m. En liep onder andere ook mooie scores op halve finale pavo cup. Hij beheerst wijken en schouderbinnenwaarts goed. In de galop kent hij de contra galop en de eenvoudige wissels. Hij pakt de oefeningen goed op en leert dan ook graag.

Jeopardy is een paard dat graag voor je werkt. Het is een echte knuffel en hecht zich aan je. Hij is goed gefocust op de ruiter en daarbij soms wat eenkennig. Jeopardy is geschikt voor iemand die serieus met hem aan slag gaat. Met zijn uitstraling en zijn mooie blonde manen is het een plaatje om te zien.

Hij zou het beste op zijn plaats zijn bij een wedstrijdruiter. Met buiten rijden, strand ritten of springen heeft hij geen ervaring. Door zijn leeftijd en fijn gevoeligheid is hij niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter.

Jeopardy is recent helemaal goed gekeurd, inclusief rug en hals.
Jaap heeft 1 schoonheids foutje. Op zijn voorknie zit een verdikking, wat vocht. Dit is onderzocht en geen probleem voor toekomst. Verslag aanwezig, foto in te zien op aanvraag. Hij heeft geen stal gebreken.

Ben jij op zoek naar een maatje? Ben jij een serieuze ruiter en heb je wat ervaring in rijden van jongere paarden, zoek je een paard met kwaliteit? Dan is Jeopardy het paard waar je naar opzoek bent. Vraagprijs 15000
Mocht je vragen hebben dan horen we het graag.Voor snelle reactie graag appen of bellen. 0610114630/0612183382. Video via what app te versturen.

Stamboom

Vader everdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader rossini
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.