Meer informatie

Erg fijne en talentvolle jonge ruin te koop aangeboden!

Lucky is een 6 jarige ruin van Cartano x Harley VDL van circa 1.67 groot. Sinds een halfjaar met veel regelmaat uitgebracht in de springsport en mee geweest naar eventing trainingen. Momenteel loopt hij erg succesvol in het M springen. Recent ook zijn eerste eventingwedstrijd gelopen, waarbij hij meteen 5e werd in de klasse M en foutloos sprong en crosste. Dressuur ook enkele L2 wedstrijden met winstpunten gereden. 
Lucky is een super compleet allround paard. Hij is fijn dressuurmatig te rijden en absoluut niet sensibel of heet. Dressuurmatig kunnen ook minder ervaren ruiters/amazones met hem wegrijden. Hij heeft fijne ruime gangen, is goed te schakelen en makkelijk in de aanleuning.  Met springen en crossen toont hij meer bloed/looplust en denkt prettig mee naar voren. Het is geen paard die je naar voren hoeft te rijden.  Op de sprong is hij erg voorzichtig en toont veel vermogen. Ook met crossen is het een heerlijk paard. Hij is niet kijkerig, galoppeert erg prettig en pakt alle soorten hindernissen aan. Hij zal aankomende weken nog aan enkele crosswedstrijden deelnemen.

In omgang is Lucky erg makkelijk en relaxed. Hij staat bij ons met 3 anderen in de wei, laadt eenvoudig en heeft verder geen stal of andere gebreken. 
Lucky is klinisch en röntgen goed gekeurd zonder bemerkingen. Ook is zijn gebit recent behandeld. 
Hij staat gestald in Olst. Rijhal met parcours aanwezig. 

Prijs in overleg. Hogere prijsklasse. 
Voor meer informatie graag bellen naar 0031 630950882

Stamboom

Vader Cartano
Vader van vader carthago
v.v.v. capitol I
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder bingly
Vader van moeder harley vdl
v.v.m. heartbreaker
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.