We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fijne en talentvolle jonge ruin te koop aangeboden!

Lucky is een 6 jarige ruin (2013) van Cartano x Harley VDL van circa 1.67 groot. Sinds afgelopen juni wordt hij met regelmaat uitgebracht in de spring -en eventingsport. Momenteel loopt hij erg succesvol in het M springen. Afgelopen seizoen heeft hij ook zijn eerste 3 eventingwedstrijden gereden in de klasse M, waarbij hij bij allen foutloos was. Dressuur ook enkele L2 wedstrijden met winstpunten gereden. 
Lucky is een super compleet allround paard. Hij is fijn dressuurmatig te rijden en absoluut niet sensibel of heet. Dressuurmatig kunnen ook minder ervaren ruiters/amazones met hem wegrijden. Hij heeft fijne ruime gangen, is goed te schakelen en makkelijk in de aanleuning. Met springen en crossen toont hij meer bloed/looplust en denkt prettig mee naar voren. Het is geen paard die je naar voren hoeft te rijden/ aan hoeft te sporen. Op de sprong is hij erg voorzichtig en toont veel vermogen. Ook met crossen is het een heerlijk paard. Hij is niet kijkerig, galoppeert erg prettig en pakt alle soorten hindernissen aan. Hij heeft recent ook indoor crossen gelopen (4e prijs in Exloo klasse M) en is ook hierbij erg fijn te rijden en kijkt nergens naar. 

In omgang is Lucky erg makkelijk en relaxed. Hij staat bij ons met 3 anderen in de wei, laadt eenvoudig en heeft verder geen stal of andere gebreken. 
Lucky is recent klinisch en röntgen goed gekeurd. Ook is zijn gebit recent behandeld. 
Hij staat gestald in Olst. Rijhal met parcours aanwezig. 

Prijs in overleg. 
Voor meer informatie graag bellen naar 0031 630950882

Stamboom

Vader Cartano
Vader van vader carthago
v.v.v. capitol I
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder bingly
Vader van moeder harley vdl
v.v.m. heartbreaker
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.