Meer informatie

Orangina B.K. Is een heel ruig, goed en lief merrieveulen. Ze is mooi lang gelijnd en ze heeft 3 uitstekende gangen. Ze heeft een hele sterke bovenlijf en zal een mooie grote maat krijgen. 

Orangina B.K. is heel mooi gefokt en heeft nog het bijzondere Prince Thatch xx bloed in zich van moederskant. Ze zal zeker bovengemiddeld goed zijn voor in de dressuur ring maar ook voor de fokkerij mooi inzetbaar natuurlijk ivm de mooie bloedvoering. Ze is WFFS vrij want moeder en vader zijn vrij getest. 

Orangina B.K. Heeft een zeer fijn karakter en komt dagelijks in de hand. Ze is dus al veel gewend zoals hoefsmid , wasplaats etc. Ze is netjes ontwormd en heeft haar veulenspuit gehad. Ze eet de juiste voeding met speciale  veulenbrok. Maar zoals u op de foto’s  kan zien ontbreekt het haar aan niks. 

Afgelopen weeks ze zelfs  kampioen op de late veulenkeuring  te Lunteren geworden. We zoeken een fijn nieuw adres voor haar als ze van haar moeder af mag . Mocht u interesse hebben mag u mij altijd bellen voor meer info.

06-21850920

mvg 
y. Van Kessel

Stamboom

Vader Blue Hors Zackerey
Vader van vader Blue Hors Zack
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Don Frederico
v.v.m. Donnerhall
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Prince Thatch xx
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Veulenkeuring 2019 Dressuur 1