Meer informatie

Te koop: Olivia Van de Nethe,

Als STERveulen gekocht op FDE international auction 2014.
Staat na 5 jaar nog steeds op het voorblad van de veilingcatalogus met haar prachtig kopje.
3 super goede gangen, met 2 vingers nageven, basis galopwissel, basis wijken.
Olivia is braaf geboren, ze is zo gemakkelijk in alles wat we van haar vragen, ze komt steeds direct naar ons toe op de weide om te werken, is braaf bij de hoefsmid, braaf bij laden, ....
Ze bokt, bijt of steigert nooit! Mijn dochter van 7 stapt vrij op haar rond op de weide, ze kan Olivia ook perfect  longeren op haar stemcommando’s.

Op haar 2 jaar is Olivia beginnen luchtzuigen bij het eten, uit ervaring weten we dat ze van een band die luchtzuigen voorkomt maagproblemen kreeg. Dus Olivia staat zonder band gewoon op de weide tussen onze kudde, waar ze mag luchtzuigen.  We hebben alle etenbakken in PVC voorzien zodat ze geen schade aan haar tanden heeft. Ze is volledig vrij van maagproblemen en volledig goedgekeurd op foto incl rug, 
Na een jaar is ook geen enkel van onze 3 andere paarden beginnen luchtzuigen dus dit is een fabeltje. Olivia zuigt nooit lucht op de camion of op verplaatsing, dit is enkel tijdens het eten op haar weide.

Wij zien Olivia graag naar een thuis gaan waar deze weidegang zonder band om lucht te zuigen wordt verder gezet, waar ze met een zachte hand verder wordt getraind, waar ze veel liefde zal krijgen en veel prijzen mag winnen!
voor Info of filmpjes via Whatsapp 0476208551
Olivia gaat weg wegens stopzetting paardensport.

Stamboom

Vader SAN Amour
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v. Sandro Song
m.v.v. Loretta
Moeder van vader Puppenfee
v.m.v. Plaisir d’amour
m.m.v. Ariola
Moeder Her Highness
Vader van moeder His Highness
v.v.m. Hohenstein
m.v.m. Daireen/ Donnerhall
Moeder van moeder Wale
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m. Walvia