Meer informatie

Omdat ik helaas niet alles kan houden te koop: 
On my way (Gaspahr (Berlin x Tangelo van de Zuuthoeve) x Lupicor x Ekstein) Geboren op: 10-04-2019

On my way valt natuurlijk op door zijn leuke aftekeningen maar daarnaast valt hij ook op door zijn fijne manier van bewegen, sterke achterhand en fijne karakter!

On my way is een zoon van de hengst Gaspahr (Berlin ‘preferent’ x Tangelo van de Zuuthoeve ‘preferent’). Gaspahr valt op door zijn onbegrensd vermogen, zeer goede voorzichtigheid en een grote mate van werkwilligheid. Onder Pieter Keunen geeft de Berlin-zoon keer op keer zijn visitekaartje af op de nationale en internationale concoursen.
Zijn vader Berlin was jarenlang een echte ambassadeur voor de Nederlandse springsport onder Gerco Schröder. In de fokkerij heeft Berlin zich weten te onderscheiden dankzij nakomelingen op topniveau als Extra, Athene, Zilverstar T en Zerlin. Ook van moederszijde voert Gaspahr interessante genen.
Zijn moeder Costa sprong zelf in het 1.30m en stamt af van topvererver Tangelo van de Zuuthoeve. Overgrootmoeder Jante gaf het Grand Prix-springpaard Triple (v.Gran Corrado) die jarenlang succesvol was onder Michel Hendrix. Zij waren mede verantwoordelijk voor het teamzilver tijdens het EK Young Riders in 2008. Ook de KWPN goedgekeurde hengst No Limit (v.Indoctro) is een directe nakomeling van Jante.

On my way’s moeder Wina komt zelf ook niet uit een onverdienstelijk lijntje. Moeder Kyra bracht halfzus Reina (v. Lancelot), welke meerdere Grand Prix-springpaarden heeft voortgebracht. Waaronder Carina (v. Verdi) die met Henk Frederiks de Grote Prijs van Salland won en 2 jaar geleden verkocht is naar Amerika. Naast meerdere 1.30, 1.35 en 1.60 springpaarden bracht dit lijntje ook 2 Z1 dressuurpaarden voort. Wina zelf heeft gepresteerd in het M1 dressuur, L springen en B-SGW. Wat haar tot een zeer allround merrie maakt.

Kortom On my way wordt echt een paard voor de toekomst wat super geschikt zal zijn als springpaard maar ook als fijne allrounder! 

Stamboom

Vader Gaspahr
Vader van vader Berlin
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Tangelo vd zuuthoeve
m.m.v.
Moeder Wina
Vader van moeder Lupicor
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kyra
v.m.m. Ekstein
m.m.m.