Meer informatie

Talentvol koffievos merrie veulen van Gunner KS x Uphill x Jazz

Moederlijn: komt uit een van de betere stammen van Nederland; de wijd vertakte Nomana stam, dikwijls te herkennen aan het achtervoegsel Utopia. Deze stam die al 100 jaar geregisterd staat heeft tal van gekeurde hengsten en sportpaarden geleverd. Wellicht de bekendste in de dressuurwereld is Vivaldi die ondertussen in Nederland en Duitsland een eigen hengstenlijn weet op te bouwen. Grootmoeder Renate-Utopia (1998) is een zeer vruchtbare merrie die naast Vivaldi nog 16 andere nakomelingen heeft gegeven waaronder diverse sportpaarden en keuringspaarden.

Vivaldi heeft al veel goedgekeurde hengsten gegeven zoals Glock's Dream Boy, Cennin, Desperado en Expression. De utopia stam (Nomana stam) heeft al veel top paarden geproduceerd zoals grand-prix sterren Nistria-Utopia, Zep, Interfloor Next one, Butopiar and Santos Utopia. Treasure heeft de looks, expressie en de genen om ver te komen in de sport.

Vader: Gunner KS is een moderne hoogbenige zoon van Belissimo M die in Nederland goed werk gedaan heeft in de fokkerij. Hij was succesvol in de hengstencompetitie en de jonge paarden competities en haalde een 7de plaats op het WK in Ermelo in 2017. Inmiddels heeft Gunner zijn eerste successen behaald in Duitsland met o.a. een overwinning op niveau PSG met bijna 72%.Grootvader Belissimo M is vandaag wel de populairste vertegenwoordiger van de lijn van Bolero. Zijn talrijke nakomelingen staan bekend voor hun intelligentie en “rittigkeit”.

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2083691/treasure-van-de-keihill

Voor meer info kan u bellen op het nummer: +32 472 39 04 23

Stamboom

Vader Gunner KS
Vader van vader BELISSIMO M
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder GEENA-UTOPIA
PROK
Vader van moeder Uphill
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Renate-Utopia
pref prest ster
v.m.m. Jazz
m.m.m.