Meer informatie

Ga jij in zee met Oceanus..​
Oceanus is een aansprekend en getalenteerd hengstveulen uit een merrielijn met een keur aan sportpaarden. Hij is een vriendelijk en scherp veulen die nog een beetje aan vertrouwen moet winnen. Hij beweegt met eenvoudig gemak, met veel ruimte en souplesse en een goed gebruik van het achterbeen. ​Oceanus is een ET veulen.

De merrie in de video is een draagmerrie.

Moeder is de Elite sport merrie U-Vira (v. Goodtimes). Bij haar IBOP-test ontving zij achten voor haar stap, draf en galop en liep zij mee in de kampioenskeuring op de NMK en werd succesvol in de klasse Z2 uitgebracht. U-Vira bracht de merrie Dreamgirl P (v. Spielberg) die succesvol op Lichte Tour niveau wordt uitgebracht.​

Grootmoeder is de keur, preferente, prestatie merrie Elvira van de Grand Prix hengst Zirkoon. Elvira liep in haar IBOP test naar een geweldige score van maar liefst 91 punten! Naast U-Vira bracht zij de Keur, sport merries Nimmyno-Vira (v. Nimmerdor) en Ozelle-Vira (v. Flemmingh) en het ZZ-zwaar geklasseerde paard Watseist (v. Goodtimes).

Vader is de hengst Hometown (Apache x Ferro). Een hengst met alles in huis voor het hogere werk. Hij wordt geroemd om zijn zeer sterke achterbeen gebruik. Een paard met inzet, gevoeligheid en kracht. Onder zijn ruiter Diederik van Silfhout noteerde hij de overwinning tijdens de hengstencompetitie in Zuidbroek in de klasse L met maar liefst 90 punten. De nakomelingen van Hometown bewegen met veel lossigheid en houding.

VEULEN STAAT IN DE REGIO ALPHEN AAN DEN RIJN!

Wist u dat?
* Alle veulens van Veulentekoop.nl direct aangeboden worden vanaf de fokker.
* Veulentekoop.nl de fokker ondersteunt door de eerste vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en potentiële kopers.
* Wij u als koper kunnen helpen met het vinden van een geschikte opfok, dierenarts voor de keuring en transport voor uw veulen.

www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Hometown
Z1
Vader van vader Apache
Grand Prix
v.v.v. UB 40
PSG/Inter I
m.v.v. Tolanda
Elite, preferent
Moeder van vader Torose V
Voorl. keur
v.m.v. Ferro
Grand Prix
m.m.v. Ilarose
Preferent, prestatie
Moeder U-Vira
Elite, sport (dr)
Vader van moeder Goodtimes
1.30m
v.v.m. Nimmerdor
1.60m.
m.v.m. Zigeunerin
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Elvira
Keur, preferent, prestatie
v.m.m. Zirkoon
Grand Prix
m.m.m. Angelique
Preferent, prestatie