Meer informatie

Wegens overgang naar een andere pony, bieden wij te koop aan: 

Onze 8 jarige allround New Forest D-pony (142,5) ruin. Afstamming v. Oosterbroek Francois mv Orchid’s Tygo.
Spirit is een ervaren en betrouwbare pony die graag voor je wil werken. Hij is 8 jaar oud en verkeert in goede gezondheid. Hij is altijd netjes op tijd bekapt, ingeënt en ontwormd. Hij heeft een paspoort en is gechipt. Spirit is super braaf met rijden en zal niet bokken. Hij is fijn te rijden, betrouwbaar en verkeersmak. Na een periode van niet rijden is het opstappen en wegrijden. Trailerladen is geen probleem. 

Spirit is gewend om mee te gaan naar de Ponyclub, ponykamp, crosstrainingen, wedstrijden, 4-tal en buitenritten. Hij is een super leuke betrouwbare pony voor een kind dat de beginselen van het paardrijden al beheerst, maar is zeker ook een fijne wedstrijdpony voor de meer ervaring ruiter met ambitie. Spirit past zich aan de ruiter aan. Onze dochter heeft gesprongen met Spirit (B+13) en gedressuurd (B+6). Bij de vorige eigenaar was Spirit M+4 springen en L+3 dressuur. 

Hij verdient een plekje met weidegang en stalling. Spirit valt in de normale prijsklasse. Bij ***** huisje is prijs bespreekbaar. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.