Meer informatie

Na heel lang nadenken en met pijn in mijn hart bied ik mijn allerliefste bonte Hunter aan. Na bijna 10 jaar trouwe dienst verdient hij een nieuwe eigenaar die er weer voor 1000% voor gaat.
Hunter is een 15 jarige bonte Irish Sport Horse ruin van 1,70m.

Afgelopen 10 jaar heb ik ontzettend veel met hem gedaan. We zijn Z1 dressuur geklasseerd met bijna 10 winstpunten, we hebben B springparcoursen en crossen gereden, rijden minimaal 2x in de week buiten, doen elk jaar mee met de Eperpaardenvierdaagse inclusief verklede intocht en afgelopen jaar heeft hij zelfs meegedaan met de strandrit voor Prinsjesdag. Oh en voordat ik hem kocht was hij alleen voor de wagen beleerd.

Kortom een mega veelzijdig, braaf, eerlijk en koelpaard.Ik zoek voor hem een 5 sterren huis, waar iemand hem alle aandacht geeft die hij verdiend en veelzijdig met hem aan de slag gaat. Ook is veel weidegang een vereiste. Het is een echt buitenpaard en hij staat hier dan ook 8 maanden per jaar dag en nacht buiten.

Hunter is 10 jaar geleden volledig röntgenologisch en klinisch goedgekeurd.Een ‘’kleine’’ selectie foto’s van afgelopen jaren….

Stamboom

Vader Tom a Hawk
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Star Cash
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.