Meer informatie

Wegens tijdgebrek zijn wij helaas genoodzaakt Don Matcho te koop aan te bieden.

Don (Don Larino X World Cup II) is een 15 jarige ruin van 1.76 m hoog. Hij is Z1 geklasseerd met voldoende winstpunten voor het Z2. Hij springt wel een wissel, maar dit is niet helemaal bevestigd. Don beschikt over een gouden karakter. Hij is zowel in de omgang als onder het zadel erg makkelijk en super braaf. Daarnaast is hij vanwege zijn kleur, grootte en bouw ook nog eens een ware eye-catcher. Don beschikt over drie goede gangen: een erg ruime stap, fijne draf en een zeer goede galop.

Vanwege Don zijn brave karakter is hij ook erg geschikt voor de wat onzekere ruiter of voor iemand die de overgang van pony naar paard gaat maken. Maar ook voor de ambitieuze ruiter is hij zeer geschikt. Don heeft namelijk alles in huis om onder de juiste ruiter naar het hogere niveau gereden te worden. 

Inmiddels is Don al bijna tien jaar in ons bezit. Wij hebben hem rechtstreeks van zijn eerste eigenaar overgenomen. Dit maakt dat zijn volledige historie bekend is. Don is erg makkelijk op de trailer te laden, super braaf bij de hoefsmid en ook makkelijk te rijden op vreemd terrein. Hij is erg sociaal en makkelijk met andere paarden. Hij houd enorm van aandacht. In zijn stal kan hij soms wat boos zijn en wil hij liever zoveel mogelijk met rust gelaten worden maar buiten zijn stal is het een echt knuffelpaard. 

Kortom, een fantastisch sportpaard met kwaliteit en een gouden karakter!

Don staat in Nieuwe Pekela (Groningen). Don is, vergelijkbaar met andere paarden in zijn klasse, wat gunstiger geprijsd omdat hij een luchtzuiger is. Onze vraagprijs voor hem is €8.500,00. Hij is eventueel tegen een meerprijs met zijn spullen over te nemen: zadel, hoofdstel, dekens enzovoort. Filmpjes zijn beschikbaar via WhatsApp. Keuringen zijn uiteraard toegestaan, kosten koper. 

Wij vinden het enorm belangrijk dat Don een vijf sterren huisje krijgt. Handelaren e.d. hoeven daarom ook niet te reageren. Een goed gevoel en een goede klik met de kopers is voor ons dan ook erg belangrijk.

Stamboom

Vader Don Larino
Vader van vader Don Primero
v.v.v. Donnerhall
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder World Cup II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.