Meer informatie

Burning Banzai (Kantjes Ronaldo x Hoppenhofs Myrthe) 

Dressuur M klaar. Pony laat zich makkelijk bewerken en is soepel van lijf en leden. In de training zijn we bezig met travers en keertwendingen. Dat pakt hij goed op. Pony kan een prachtige sprong maken en heeft daar ook lol in. Heeft een aantal BB parcoursen HC gestart. En meerdere springtrainingen gevolgd op L/M hoogte. Ook heeft hij een crosstraining gelopen, wat hij probleemloos deed. Hij is super braaf op vreemd terrein. Gaat super graag mee op buitenrit naar bos, strand, duinen doet dat allemaal heel braaf. Kan hartstikke goed alleen, met een maatje of in een groep is allemaal geen probleem.  

Fijne pony voor een ruiter, die een allround pony zoekt. Hij is het beste op zijn plaats bij een zelfverzekerde en doortastende ruiter, die lekker met hem aan het werk gaat. 
Hij loopt goed de trailer op en is ook de vrachtwagen gewend. Is bekend met de stapmolen. Geen stal- of andere gebreken. Hij wordt regelmatig ontwormd en is jaarlijks ingeënt. Is braaf bij hoefsmid en dierenarts. Zijn gebit wordt jaarlijks gecontroleerd (laatste keer januari 2019). 
Hij is super mensgericht en aanhankelijk, geniet van poetsen en knuffelen. Makkelijk in de omgang, al kan hij zich groot maken als hij iets spannend vindt. Blijft daarbij wel netjes naar zijn begeleider. Staat nu nog 24/7 op de wei. In de winterperiode overdag buiten, ’s nachts op stal. Hij staat altijd met een maatje.  

Banzai is in mijn bezit sinds 2015, maar ik ken hem al vanaf veulen af aan. Ik heb besloten afscheid van hem te nemen, omdat ik door mijn studie niet de aandacht kan geven wat hij zo erg verdient.  Evt zijn toebehorende spullen ook verkrijgbaar. 
Paard staat in Den Ilp (NH)
Filmpje: https://m.youtube.com/watch?v=vf5RjdPUv4I

Stamboom

Vader Rivaldo H
Vader van vader Kantjes Ronaldo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hoppenhofs Myrthe
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.