Meer informatie

Inclusief al zijn toebehoren zoals zadel Massimo trail 18 inch, hoofdstel met trust bit, regen- en winterdekens Totaalprijs € 5500,-

Mooie, eerlijke en lieve appelschimmel Andalusier (geen PRE) ruin van 11 jaar genaamd Hero. Hij heeft mooie gangen, zit heerlijk, knappe verschijning en ong. 1.55m hoog.

Heel vriendelijk en gek op knuffelen en aandacht.Hij is super lief in omgang, met wandelen, poetsen, wassen e.d. Aangezien hij best sensibel is onder het zadel heeft hij een ervaren ruiter nodig die hier mee om weet te gaan. Met een beginnende of onervaren ruiten zal er waarschijnlijk geen match in zitten. Luistert goed naar je hulpen, makkelijk te rijden als je weet hoe en reageert ook op je stem.

Een leuke allrounder die er van houd om naar buiten (bos/park/strand) te gaan af en toe thuis een sprongetje wil maken. Hij wordt voornamelijk dressuurmatig gereden en doet dit erg goed. Zal ook niet misstaan op wedstrijden. Tijdens de middeleeuwse evenementen die we samen hebben gereden is hij rustig en hangt hij soms een beetje aan de andere paarden voor het vertrouwen.

Reden van de verkoop is dat hij te klein voor mij is. Verkeersmak, kijkt niet echt op van groot verkeer. Loopt makkelijk de trailer op. Braaf bij de hoefsmid en tandarts, netjes jaarlijks geënt.

Wie kan mijn held een nieuw 5 sterren huis geven wat hij verdient?
Een goed huis is belangrijker dan de prijs.

Meer foto’s en evt. filmpjes kan ik versturen via app.

Prijs €4500,- is excl. toebehoren.

Tevens ter overname zijn Massimo Trail zadel. 18 inch. met franse kussens. Gemaakt op zijn rug. Vorig jaar nog bijgevuld door erkende zadelmaker. Dit zadel zal op mijn volgende paard hoogstwaarschijnlijk niet passen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.