Meer informatie

M springen maar heeft genoeg winstpunten om naar Z te gaan.
B eventing
B dressuur
schofthoogte: precies 1.48 hoog 

Justy is de meest goudeerlijke pony die ik ken. stopt nooit, kijkt nooit en springt altijd. Wanneer er een juiste klik is zal ze voor je door het vuur gaan, geen hindernis is dan te hoog of te eng.
Ik spring met haar op M niveau, waterbakken, driesprongen en waaiers zijn allemaal geen probleem, dit heeft ze allemaal al gezien en gedaan en met de juiste ruiter zal ze in deze tak van de sport nog wel veel verder kunnen komen. Ze is een erg voorwaartse en voorzichtige pony.
Ook hebben wij de laatste anderhalf jaar samen veel aan eventing gedaan, we hebben cross lessen/trainingen en oefeneventing wedstrijden gereden en ook zijn we 2 keer officieel gestart, wat ze dan ook heel goed deed. Ik heb dan ook ontdekt dat haar passie echt bij de eventingsport ligt, ook hierin is ze ontzettend stoer en pakt ze nieuwe uitdagingen super aan. 

justy is een ontzettend lieve pony en vindt het geen probleem om uren op de poetsplaats te staan om gewassen en geknot te worden, of om gewoon te tutten. Ook de trailer of vrachtwagen zijn geen enkel probleem, ook hierop kan ze uren stilstaan. ook de hoefsmid/tandarts en scheren zijn geen probleem, ik scheer haar dan ook altijd zelf. 

Justy is zeer verkeersmak en ze gaat dan ook het liefste op buitenrit, of het nou een stapritje is of door het bos crossen, ze vindt het allemaal heerlijk en gaat fijn samen of alleen. 
We doen haar weg aangezien ik 18 ben(182 lang), en haar niet meer lang kan starten.
Justy is een connemara pony, maar heeft geen papieren en dit staat ook niet in haar paspoort.

Justy gaat alleen weg naar een 5 sterren huisje met de juiste klik, en bij een goed gevoel.
keuren mag, kosten koper.  
Voor meer info/foto's/filmpjes graag telefonisch contact opnemen.
Vraagprijs € 8000,-

                                         Een goed huisje is belangrijker als de prijs.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Jumping indoor Maastricht