Meer informatie

Lucky one is een ongecompliceerde eerlijke 3 jarige ruin

Hij is super braaf in de omgang en met rijden. Hij is reeds 3 maanden zadelmak en word rustig doorgetraind. 

Lucky one heeft 3 fijne gangen, loopt van nature met veel houding en heeft veel balans. Hij is al bijzonder sterk voor zo’n jong paard.

Zijn vader Grey Flanell (v. Gribaldi x Clavecimbel) uit bekende fokkerij van de fam vd Goor uit Herpen werd Duitsland als 3 jarige hengst goedgekeurd op de Oldenburger hengstenkeuring en benoemd tot één van de hauptprämiensieger hengsten in zijn jaargang, een erkenning voor veelbelovende hengsten in Duitsland. Later gooide hij hoge ogen in de Pavo cup in 2014 waar hij als beste hengst eindigde, werd hij gekwalificeerd voor het Bundeschampionat en inmiddels is loopt hij zeer verdienstelijk Lichte tour in Duitsland.

Moeder is de KWPN merrie Fiësta HF v. Lord Leatherdale x keur sport v. Contango. Zij is vanaf veulen in ons bezit en heeft de merriekeuringen en IBOP aanlegtest goed doorlopen en is hierdoor een elite-ibop merrie geworden. Uit haar stam komen vele fijne sportpaarden.

Lucky one is röntgenologisch volledig goedgekeurd in 2018, over keuren uiteraard toegestaan.

Vraagprijs: 17.500 euro  
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1890843/lucky-one

Voor meer informatie: stuur een bericht of bel voor een afspraak naar: 06-12846762 (svp een bericht achter laten bij geen gehoor) Paard is te bezichtigen in Oud Gastel (Noord-Brabant)

Stamboom

Vader Grey Flanell
Vader van vader Gibaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Onoeska
v.m.v. Clavecimbel
m.m.v.
Moeder Fiesta HF
Vader van moeder Lord Leatherdale
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Mahalia de Haar
v.m.m. Contango
m.m.m.