Meer informatie

Odanjo, Odanjo..​

Een prachtige naam voor een chique veulen van Blue Hors Kingston (Glock's Toto jr.). Odanjo beweegt lichtvoetig met een sterk achterbeen gebruik. In de omgang is ze zeer vriendelijk, maar is wel nog een beetje verlegen. Een unieke kans voor de aanschaf van een talentvol dressuurveulen voor sport en fokkerij.

HAAR BROER VAN FERDEAUX x JOHNSON x HOUSTON IS GESELECTEERD VOOR DE HOOFDKEURING VAN DE OLDENBURGER HENGSTENKEURING!!

https://oldenburger-pferde.com/de/auktionen/koerung19-ol/053..html

Moeder Danjo is een elite merrie van de Grand Prix hengst Glock's Johnson, die zeer succesvol op het allerhoogste niveau presteerde met zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Ze werd zelf in de sport uitgebracht tot en met M1 niveau.

​Grootmoeder Nimmerlai bracht naast de Elite merrie Danjo ook de Elite merrie Evita van de Grand Prix hengst Westpoint. Ook Evita is nog in het bezit van de fokker en heeft een veulen aan de voet van de NRPS gekeurde hengst Stiffelio (San Amour I).

Vader is de jonge Toto jr. nakomeling Blue Hors Kingston. Een hengst met een gouden karakter die de publiekslieveling was van de KWPN hengstenkeuring in 2018. Bij het verrichtingsonderzoek behaalde hij 85,5 punten en mocht zich daarmee reservekampioen noemen. Een hengst met veel mechaniek in de beweging, een hoge rijdbaarheid en bewerkbaarheid.

LOCATIE: VEULEN STAAT IN DE OMGEVING VAN EINDHOVEN

Wist u dat?
* Alle veulens van Veulentekoop.nl direct aangeboden worden vanaf de fokker.
* Veulentekoop.nl de fokker ondersteunt door de eerste vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en potentiële kopers.
* Wij u als koper kunnen helpen met het vinden van een geschikte opfok, dierenarts voor de keuring en transport voor uw veulen.

www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Blue Hors Kingston
Vader van vader Glock's Toto jr.
v.v.v. Totilas
Grrand Prix
m.v.v. Desperada
Moeder van vader Arina
Elite
v.m.v. Turbo Magic
ZZL
m.m.v. Sarina
Elite, sport
Moeder Danjo
Elite
Vader van moeder Glock's Johnson
Grand Prix
v.v.m. Jazz
Grand Prix
m.v.m. Roxane
Elite, preferent, prestatie
Moeder van moeder Nimmerlai
v.m.m. Houston
PSG/Inter I
m.m.m. Bay
Keur