Meer informatie

Dressed to impress..

​Stifita is een prachtige lak zwarte verschijning met een mooi formaat. Ze is een prachtig gemodelleerd veulen met sterke bewegingen. Ze heeft een prettig bewerkbaar karakter en is al veel in de hand. Een paard om indruk te maken in de dressuurring. 

Moeder is de Elite merrie Evita een nakomeling van de Grand Prix hengst Westpoint. Onder Emmelie Scholtens liep hij op 4 jarige leeftijd naar de overwinning in de PAVO-cup en op 5 jarige leeftijd naar de reserve titel en vervolgens naar het goud op het WK jonge dressuurpaarden in Verden. Met Kirsten Beckers liep hij door naar het allerhoogste niveau.​

Grootmoeder Nimmerlai bracht naast de Elite merrie Evita ook de Elite merrie Danjo van de Grand Prix hengst Johnson. Danjo is nog in het bezit van de fokker en heeft een veulen aan de voet van Blue Hors Kingston (Glock's Toto jr.).

Vader is de NRPS goedgekeurde hengst Stiffelio (San Amour I x L'Espoir). Hij noteerde bij het verrichtingsonderzoek maarliefst zes negens en twee achten. Zijn amazone Dana van Lierop prijst de hengst om zijn lieve en eerlijke karakter. De hengst laat zich enorm goed bewerken en ontwikkeld zich daarom enorm snel. Een hengst met veel balans, takt en souplesse in de beweging met veel "go".

LOCATIE: VEULEN STAAT IN DE OMGEVING VAN EINDHOVEN

Wist u dat?
* Alle veulens van Veulentekoop.nl direct aangeboden worden vanaf de fokker.
* Veulentekoop.nl de fokker ondersteunt door de eerste vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en potentiële kopers.
* Wij u als koper kunnen helpen met het vinden van een geschikte opfok, dierenarts voor de keuring en transport voor uw veulen.

www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Stiffelio
Vader van vader San Amour I
v.v.v. Sandro Hit
Z2
m.v.v. Puppenfee
Moeder van vader La Perla
v.m.v. L'Espoir
PSG/Inter I
m.m.v. Dramatique
Moeder Evita
Elite
Vader van moeder Westpoint
Grand Prix
v.v.m. Jazz
Grand Prix
m.v.m. Jerlinda
Elite, preferent, prestatie
Moeder van moeder Nimmerlai
v.m.m. Houston
PSG/Inter I
m.m.m. Bay
Keur