Meer informatie

One Men is een grote vriendelijke reus met een uiterlijk waarmee hij later zeker gaat opvallen in de ring. Hij is makkelijk in omgang en beschikt over 3 goede basisgangen.
Dit veulen is reeds in het bezit van het D-OC predicaat en is WFFS vrij getest.  Verwachtte stokmaat > 1.70m. Trailer en hoefsmid mak. Veel in de hand geweest.

Vader High Five U.S. is de reservekampioen van het verrichtingsonderzoek 2015. Hij was de hengst met de hoogste verwachtingswaarde “175.29%” van alle dressuurhengsten van 2015. Datzelfde jaar werd hij de verrichtingskampioen van het KWPN-verrichtingsonderzoek met een score van maar liefst 81 punten. High Five U.S. is een zoon van onze imponerend bewegende Charmeur. Deze hengst komt uit een sterke moederlijn waarvan producten zowel in de sport als op keuringen vaak hoog geplaatst staan.
De moeder is Vurona, een Elite, preferente, sport (dr.) merrie van Negro. Zelf is Vurona Z2 geklasseerd. Ook is zij de moeder van de in Denemarken goedgekeurde First Choice (v. Jazz). Uit zijn stam komen vele goede sport- en keuringspaarden. Hij zorgde met zijn nakomelingen voor een prachtige presentatie tijdens de 1e bezichtiging in Ermelo. Van de 5 voorgestelde zonen mochten er 4 door naar de 2e bezichtiging in Den Bosch. Zijn zoon Lamborhini, High Five U.S. x Olivi, is deze winter goedgekeurd op de Hengstenkeuring in Redefin voor het Mecklenburg stamboek. Ook gaf High Five in 2015, 2016 en 2017 veilingtoppers van > 15.000 euro.

Moeder Uferlia sport(dr) prok ster D-OC. B-spr/1.00m Z2-drs is een merrie van de stempelhengst Krack C en werd zelf succesvol Z2 uitgebracht waarna ze is ingezet voor de fokkerij. De eerste 2 nakomelingen lopen Z en M dressuur. Uferlia is een volle zus van I.P.S. Terlia IBOP(drs) keur pref​ niveau Z2, Wonderlia LT in Amerika en Zerlia Elite IBOP(drs). Daarnaast is ze de halfzus van Odessa (Farrington) die met Johan Roodt op Grand Prix niveau terug te zien is. Ook haar andere halfzussen en halfbroers zijn zeer succesvol op hoger niveau.

Overgrootmoeder is de keur pref prest merrie Ferlia (v. Architect). Zij bracht voort de goedgekeurde AES hengst Rivaal (v. Peter Pan). Veel van haar andere nakomelingen zijn predicaatrijk en zijn op hoger niveau geklasseerd.

Op de laatste 2 foto’s staat zijn halfzusje Nathalia v. Negro gefokt in 2018.

Video tevens per app beschikbaar.

Stamboom

Vader High Five U.S.
Vader van vader Charmeur
v.v.v. Florencio I
keur
m.v.v. Trendy
elite pref
Moeder van vader Vurona
pref sport(dr) Elite IBOP(drs) prest prok
v.m.v. Negro
pref Stb.
m.m.v. Murona
Elite pref prest
Moeder Uferlia
sport(dr) prok ster DO-C
Vader van moeder Krack C
v.v.m. Flemmingh
pref
m.v.m. Gicara II
prest pref keur
Moeder van moeder Ferlia
prest pref keur
v.m.m. Architect
m.m.m. Nerlia
prest pref ster