Meer informatie

Te koop; Osbourne. 

Osbourne heeft een gouden karakter en potentie voor de toekomst. Hij is opvallend groot en trekt in de dressuurwereld de aandacht met zijn opvallende kleur.  Osbourne is de halfbroer van de KWPN goedgekeurde hengst Inverness, die in 2017 werd ingeschreven met een 81,5 punten en dit jaar een beloftevolle afstammelingenrapportage had (foto 5 + 6). 

De vader van Osbourne is Blue Horse Kingston (v. Toto jr.), die tijdens de KWPN hengstenkeuring in 2018 werd aangewezen als publiekslieveling. In het najaar werd hij als reservekampioen ingeschreven met 85,5 punten.  Daarnaast is Kingston goedgekeurd bij het Oldenburger en Hannover. 

De moedersvader van Osbourne is Johnson, die onder Hans Peter Minderhoud individueel negende werd tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De moederlijn van Osbourne heeft heel veel sportpaarden gegeven. Zo is Cyraniek de halfzus van het Zware Tour-paard Niniek STV (v.Jazz) en heeft hun moeder Faniek STV (v.Variant) nog enkele Z-dressuurpaarden gegeven en is zij de grootmoeder van het internationale Inter-I paard Up Seven (v.OO Seven) en het Lichte Tour-paard Chopard B (v.OO Seven). Faniek STV is de volle zus van het internationale Grand Prix-paard Hermes 89 en een halfzus van het Zware Tourpaard Amadeus (v.United), hun moeder Boniek STV (v.Uniform) staat daarnaast aan de basis van diverse Z-dressuurpaarden. KWPN-hengst Junior STV (v.Uniform), Grand Prix onder Anky van Grunsven, heeft zijn oorsprong eveneens in deze lijn.

Stamboom

Vader Kingston Blue Horse
STB
Vader van vader Glock's Toto Jr.
STB
v.v.v. Totilas
Erkend
m.v.v. Desperada
Moeder van vader Arina
Elite, EPTM, PROK
v.m.v. Turbo Magic
STB
m.m.v. Sarina
Elite, Preferent, Sport, PROK
Moeder Cyraniek
Elite, PROK
Vader van moeder Johnson
Preferent
v.v.m. Jazz
Preferent
m.v.m. Roxanne
Elite, Preferent, Prestatie, Sport, D-OC
Moeder van moeder Faniek STV
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m. Variant
STB
m.m.m. Boniek STV
Keur, Preferent, Prestatie