Meer informatie

Bij deze bieden wij onze knappe & liefste pony Beukenhof’s Jasper (Jay) te koop aan.

Jay is een ontzettend lieve 11 jarige welsh ruin van 1.53m hoog, hij kan van alles wat. Maar zijn passie ligt bij de dressuur, daarom verkoop ik hem als dressuurpony. 
Mijn ambitie ligt bij het springen en gezien het bereiken van de leeftijd 18+, ga ik op zoek naar een paard. 

Jay zet bij de dressuur altijd zijn beste beentje voor, hij heeft soms nog zijn eigenwijze streken en daarom is enige rijervaring wel gewenst. Jay kent de oefeningen t/m het M1 en leert graag en snel. Gaat regelmatig op wedstrijd en is braaf op vreemd terrein.

Springen doet hij ook goed! Hij is alleen wel kijkerig en dat maakt hem geen springpony. Ik spring met hem BB niveau tussen de paarden (80-90cm - E pony’s - B). Dit doet hij goed, maar kan soms kijken.
Hij heeft hier niet genoeg plezier in en daarom wordt hij alleen verkocht aan iemand die hem niet iedere week op spring concours laat gaan. Dressuurwedstrijden vind hij fantastisch en doet dan ook altijd zijn best!

Jay heeft ervaring met cross en doet dit ook braaf, is super braaf zonder zadel en in het bos, zowel in de groep als alleen. Hij is ook op het strand geweest. Het is een echte knuffelpony, houd van aandacht en geniet hier echt van. Het is een pony waar je echt om kan lachen.

Jay is braaf bij de dierenarts, tandarts, hoefsmid. Is ook altijd op tijd geënt, ontwormd en behandeld bij de tandarts. Gaat heel makkelijk de trailer in en is alleen te laden. Geen stalgebreken.
Hij is in december 2016 zowel klinisch als röntgenologisch goedgekeurd. Opnieuw keuren mag, kosten koper.

Jay wordt alleen aan het liefste en fijnste huisje verkocht, handelaren/maneges hoeven zeker niet te reageren.

Prijsklasse: prijs is zeker bespreekbaar. Een 5* huisje is belangrijker voor ons. 

Spullen kunnen erbij verkocht worden. Denk aan:Dressuurzadel, hoofdstel, peeskappen, alle dekens: 0 tm 300 grams (regendekens+ staldekens & vliegendeken), dekjes, halsters e.d.

Voor meer filmpjes / info graag appen naar: 0610961768

Stamboom

Vader De Goede Ree's Metall
Vader van vader Aester el Nino
v.v.v. Bjirmen's Wytse
m.v.v. Kleef's Sylvia
Moeder van vader Bijsterhof's First Lady
v.m.v. Orchard D'avranches
m.m.v. Brinckhoff's Dream
Moeder Beukenhof's Jessica
Vader van moeder Speyksbosch Nando
v.v.m. Oakly (c) Bubbling Bobbety
m.v.m. Vita nova's Nancy
Moeder van moeder Agatha
v.m.m. Limbra's Soivny
m.m.m. Flora's Hof Prudence